Misterul mor╚Ťii creatorului de mod─â Thierry Mugler

24 ianuarie 2022

Moartea creatorului de mod─â Thierry Mugler, la v├órsta de 73 de ani, este marcat─â de mister pentru c─â ├«n ultima vreme se dedicase cel mai mult ├«ngrijirii s─ân─ât─â╚Ťii. S-a anun╚Ťat decesul din ÔÇŁcauze naturaleÔÇŁ.

thierry mugler jpg

Lumea modei ├«n doliu, din cauza mor╚Ťii stilistului Thierry Mugler, care pare ├«nv─âluit─â ├«n mister! Unul dintre cei mai faimo╚Öi creatori de mod─â, un autentic idol de genera╚Ťii, francezul Thierry Mugler, s-a stins din via╚Ť─â fulger─âtor, duminic─â, 23 ianuarie. Moartea stilistului favorit al celebrit─â╚Ťilor, la 73 de ani, a provocat un ╚Öoc, deoarece se preg─âtea s─â lanseze cur├ónd noi proiecte profesionale.

Practica yoga și culturism

Dup─â 60 de ani ╚Öi mai ales ├«n ultima vreme, Mugler a ├«nceput s─â practice intens yoga, culturism ╚Öi s-a supus unor opera╚Ťii estetice. ╚śi-a f─âcut o reconstruc╚Ťie facial─â dup─â un accident la gimnastic─â ╚Öi ╚Öi-a propus s─â se ocupe mai mult de s─ân─âtatea sa. Decesul a fost anun╚Ťat de agentul lui, Jean-Baptiste Rougeot, pe o re╚Ťea social─â.

Preferatul celebrit─â╚Ťilor

Surprinz─âtor este faptul c─â, de╚Öi a survenit pe nea╚Öteptate, s-a anun╚Ťat c─â moartea lui Mugler s-a produs ÔÇŁdin cauze naturaleÔÇŁ. Faimosul stilist a f─âcut crea╚Ťii vestimentare pentru mari vedete, cum ar fi Beyonc├ę, Lady Gaga, Madonna, Cardi B, Cindy Crawford, Nicole Kidman, Megan Fox, Katy Perry, Rihanna. Moartea creatorului de mod─â Thierry Mugler r─âm├óne ├«nv─âluit─â ├«n mister.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg