Misterul morții creatorului de modă Thierry Mugler

Ultima actualizare:

Moartea creatorului de modă Thierry Mugler, la vârsta de 73 de ani, este marcată de mister pentru că în ultima vreme se dedicase cel mai mult îngrijirii sănătății. S-a anunțat decesul din ”cauze naturale”.

thierry mugler jpg

Lumea modei în doliu, din cauza morții stilistului Thierry Mugler, care pare învăluită în mister! Unul dintre cei mai faimoși creatori de modă, un autentic idol de generații, francezul Thierry Mugler, s-a stins din viață fulgerător, duminică, 23 ianuarie. Moartea stilistului favorit al celebrităților, la 73 de ani, a provocat un șoc, deoarece se pregătea să lanseze curând noi proiecte profesionale.

Practica yoga și culturism

După 60 de ani și mai ales în ultima vreme, Mugler a început să practice intens yoga, culturism și s-a supus unor operații estetice. Și-a făcut o reconstrucție facială după un accident la gimnastică și și-a propus să se ocupe mai mult de sănătatea sa. Decesul a fost anunțat de agentul lui, Jean-Baptiste Rougeot, pe o rețea socială.

Preferatul celebrităților

Surprinzător este faptul că, deși a survenit pe neașteptate, s-a anunțat că moartea lui Mugler s-a produs ”din cauze naturale”. Faimosul stilist a făcut creații vestimentare pentru mari vedete, cum ar fi Beyoncé, Lady Gaga, Madonna, Cardi B, Cindy Crawford, Nicole Kidman, Megan Fox, Katy Perry, Rihanna. Moartea creatorului de modă Thierry Mugler rămâne învăluită în mister.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net