Misterul morții creatorului de modă Thierry Mugler

Ultima actualizare:

Moartea creatorului de modă Thierry Mugler, la vârsta de 73 de ani, este marcată de mister pentru că în ultima vreme se dedicase cel mai mult îngrijirii sănătății. S-a anunțat decesul din ”cauze naturale”.

thierry mugler jpg

Lumea modei în doliu, din cauza morții stilistului Thierry Mugler, care pare învăluită în mister! Unul dintre cei mai faimoși creatori de modă, un autentic idol de generații, francezul Thierry Mugler, s-a stins din viață fulgerător, duminică, 23 ianuarie. Moartea stilistului favorit al celebrităților, la 73 de ani, a provocat un șoc, deoarece se pregătea să lanseze curând noi proiecte profesionale.

Practica yoga și culturism

După 60 de ani și mai ales în ultima vreme, Mugler a început să practice intens yoga, culturism și s-a supus unor operații estetice. Și-a făcut o reconstrucție facială după un accident la gimnastică și și-a propus să se ocupe mai mult de sănătatea sa. Decesul a fost anunțat de agentul lui, Jean-Baptiste Rougeot, pe o rețea socială.

Preferatul celebrităților

Surprinzător este faptul că, deși a survenit pe neașteptate, s-a anunțat că moartea lui Mugler s-a produs ”din cauze naturale”. Faimosul stilist a făcut creații vestimentare pentru mari vedete, cum ar fi Beyoncé, Lady Gaga, Madonna, Cardi B, Cindy Crawford, Nicole Kidman, Megan Fox, Katy Perry, Rihanna. Moartea creatorului de modă Thierry Mugler rămâne învăluită în mister.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net