VIDEO Lady Gaga, luată «pe sus» de un fan și scăpată de pe scenă, în mulțime! Cum a reacționat artista

Ultima actualizare:

    Lady Gaga își execută perfect acrobațiile, însă un fan a făcut-o să cadă de pe scenă, la propriuFoto: Getty
Lady Gaga își execută perfect acrobațiile, însă un fan a făcut-o să cadă de pe scenă, la propriuFoto: Getty

Cântăreața Lady Gaga s-a accidentat în timpul concertului său susținut joi seara, 17 octombrie, în Las Vegas, după ce a invitat un fan să i se alăture pe scenă și i-a sărit în brațe. Acesta și-a pierdut însă echilibrul și a scăpat-o pe vedetă din brațe, amândoi căzând de pe scenă, direct în mulțime.

Divele s-au obișnuit deja cu fanii agasanți, însă ce te faci atunci când unul dintre ei se urcă pe scenă și vrea să te ia neapărat în brațe? Totul bine și frumos până aici, dacă admiratorul lui Lady Gaga s-ar fi oprit doar la atât. Tânărul și-a dorit însă să își impresioneze idolul și a ridicat-o pe aceasta de tot în brațe, luând-o „pe sus”, dar n-a calculat foarte bine mișcarea având în vedere că ceea ce a urmat a făcut mulțimea să se oprească din respirat pentru câteva secunde.

Lady Gaga a fost scăpată din brațe de un fan și „trântită” jos de pe scenă 

Din cauza emoțiilor probabil sau a neestimării greutății artistei, băiatul a scăpat-o pe Lady Gaga din brațe și nu oricum! Artista a căzut de pe scenă în mulțimea de oameni, cu tot cu el, moment în care fanii acesteia s-au întrebat dacă nu cumva aceasta este rănită grav și nu mai poate susține concertul mai departe.

Gaga nu a luat prea în serios incidentul însă, deși nu s-ar fi supărat nimeni dacă s-ar fi arătat deranjată, pe bună dreptate de altfel, însă mai degrabă a încercat să îl facă pe tânăr să nu se simtă prost pentru cele întâmplate.

„Am crezut, pe bună dreptate, că a murit”, a scris un spectator ulterior pe rețelele de socializare. Lady Gaga a revenit însă la scurt pe scenă și a cântat  „Million Reasons” împreună cu fanul accidentat și el, pe nume Jack. „Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scena asta nenorocită. Am căzut unul în braţele celuilalt. Suntem ca Jack şi Rose din Titanic. Cred că ar trebui să bem un ceai după asta”, a spus artista potrivit bbc.com.

„Singul lucru care nu e în regulă, e că avem nevoie de nişte trepte ca să pot urca înapoi pe scenă”, a mai spus Gaga amuzată de situație. 

Lady Gaga l-a încurajat mai apoi pe tânărul vizibil afectat de cele întâmplate. „Nu îţi face griji, totul e bine. Nu este vina ta. Îmi poţi promite ceva? Te poţi ierta acum pentru ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a mai spus Gaga acestuia. În 2013, Lady Gaga a trebuit să-și anuleze turneul Born This Way după ce și-a fracturat șoldul, iar fanii ei sperau să nu fie cazul și de această dată din cauza căzăturii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net