Rita Ora, vacanţă în trei, în Australia. Cu cine face plajă solista

Nu se teme de pandemie! Rita Ora îşi face vacanţa de iarnă şi sărbătorile în Sydney, la soare, în costum de baie. Ea petrece această perioadă din an alături de sora sa, Elena.

Vedeta este  foarte mândră  de bronzul ei. Foto: Instagram
Vedeta este foarte mândră de bronzul ei. Foto: Instagram

Cântăreaţa britanică cu origini kosovare, Rita Ora,  în vârstă de 29 de ani, a postat pe reţelele sociale fotografii din timpul vacanţei ei în Australia. Chiar dacă e pandemie de COVID-19 şi numărul cazurilor de infectare este în creştere, vedeta nu renunţă la vacanţă! 

Ea se află la Sydney, în Australia, împreună cu sora ei, Elena, în vârstă de 32 de ani, şi cu iubitul său, Taika Waititi (46 de ani). Cei trei se distrează, de minune, toată ziua, la plajă. Rita a reuşit deja să se bronzeze şi este foarte mândră de bronzul e, pe care îl expune și pe rețelele sociale, în poze sexy. Cel mai mult îi place să plutească pe apă, pe un colac. 

Are o avere de 25 de milioane de dolari

Taika Waititi este un regizor din Noua Zeelandă cunoscut pentru realizarea filmelor de succes ”Jojo Rabbit” (din 2019) şi ”Thor: Ragnorak” (din 2017). Rita şi Taika Waititi au fost văzuţi pentru prima oară împreună la British Luxury Awards, în noiembrie 2021. 

Divei îi place  cel mai mult  să plutească  pe apă, pe colac. Foto: Instagram
Divei îi place cel mai mult să plutească pe apă, pe colac. Foto: Instagram

Regizorul a prezentat-o pe Rita la intrarea în scenă şi a spus că este fiinţa care îi aduce bucurie. De asemenea, Taika Waititi a ţinut să spună că este cel mai mare fan al cântăreţei. 

Rita Ora este cu siguranţă una dintre cele mai sexy prezenţe din industria muzicală. Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa are o avere estimată la  25 de milioane de dolari.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg