Rita Ora, vacanţă în trei, în Australia. Cu cine face plajă solista

Nu se teme de pandemie! Rita Ora îşi face vacanţa de iarnă şi sărbătorile în Sydney, la soare, în costum de baie. Ea petrece această perioadă din an alături de sora sa, Elena.

Vedeta este  foarte mândră  de bronzul ei. Foto: Instagram
Vedeta este foarte mândră de bronzul ei. Foto: Instagram

Cântăreaţa britanică cu origini kosovare, Rita Ora,  în vârstă de 29 de ani, a postat pe reţelele sociale fotografii din timpul vacanţei ei în Australia. Chiar dacă e pandemie de COVID-19 şi numărul cazurilor de infectare este în creştere, vedeta nu renunţă la vacanţă! 

Ea se află la Sydney, în Australia, împreună cu sora ei, Elena, în vârstă de 32 de ani, şi cu iubitul său, Taika Waititi (46 de ani). Cei trei se distrează, de minune, toată ziua, la plajă. Rita a reuşit deja să se bronzeze şi este foarte mândră de bronzul e, pe care îl expune și pe rețelele sociale, în poze sexy. Cel mai mult îi place să plutească pe apă, pe un colac. 

Are o avere de 25 de milioane de dolari

Taika Waititi este un regizor din Noua Zeelandă cunoscut pentru realizarea filmelor de succes ”Jojo Rabbit” (din 2019) şi ”Thor: Ragnorak” (din 2017). Rita şi Taika Waititi au fost văzuţi pentru prima oară împreună la British Luxury Awards, în noiembrie 2021. 

Divei îi place  cel mai mult  să plutească  pe apă, pe colac. Foto: Instagram
Divei îi place cel mai mult să plutească pe apă, pe colac. Foto: Instagram

Regizorul a prezentat-o pe Rita la intrarea în scenă şi a spus că este fiinţa care îi aduce bucurie. De asemenea, Taika Waititi a ţinut să spună că este cel mai mare fan al cântăreţei. 

Rita Ora este cu siguranţă una dintre cele mai sexy prezenţe din industria muzicală. Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa are o avere estimată la  25 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net