Wow! Venus Williams, cel mai adânc decolteu, la Premiile Oscar 2022. Nici Serena nu s-a lăsat mai prejos

Ultima actualizare:

Cât curaj! Venus Williams (41 de ani) a reușit să se facă remarcată pe covorul roșu al galei Premiilor Oscar și să eclipseze, din punct de vedere vestimentar, dive cu vechime în această zonă. Nici sora ei, Serena Williams, nu a fost mai prejos.

Venus Williams, la Premiile Oscar foto: GettyImages
Venus Williams, la Premiile Oscar foto: GettyImages

Seara de gală a Oscarurilor, difuzate în noaptea de duminică spre luni, a fost deschisă de surorile Serena şi Venus Williams, al căror debut în tenis a fost povestit în filmul "King Richard", regizat de Reinaldo Marcus Green.

Venus și Serena au introdus-o în scenă și pe diva Beyoncé, iar momentul a fost aclamat îndelung. Regina muzicii pop şi dansatoarele sale au marcat deschiderea galei cu interpretarea melodiei "Be Alive", cântec al în cursa pentru Oscar, coloana sonoră a peliculei "King Richard".

Will Smith, tatăl surorilor William, în filmul "King Richard"

Surorile Williams au strălucit pe covorul roșu, așa cum au făcut-o, de-a lungul carierei, și pe terenul de tenis. Venus a purtat o splendidă rochie semnată Elie Saab, cu un decolteu psihedelic, pentru care i-a trebuit ceva curaj, ținând cont că la orice mișcare greșită ar fi putut avea parte de un accident vestimentar. Rochia a avut o eleganță deosebită, iar partea jos, albă, simplă, cu croi care urma linia trupului, a contrastat cu decolteul extravagant.

Și Serena Williams, sora lui Venus, a afișat un decolteu în "V", pe covorul roșu. Însoțită de soțul Alexis Ohanian, Serena a arătat că viața poate fi roz, și la propriu, și la figurat. Rochia roz, cu aplicații din dantelă neagră, purtată cu mănuși, a aparținut casei Gucci.

Citește și: Rochia care nu a lăsat nimic imaginaţiei, la Premiile Oscar. Cele mai spectaculoase ţinute de la ceremonie

Filmul biografic "King Richard" spune povestea surorilor Venus şi Serena Williams, legende ale tenisului mondial în ultimul deceniu. Will Smith joacă rolul lui Richard Williams, tatăl celor două sportive, cel care le-a gândit, susținut și îndrumat fiecare pas în carieră. Pentru acest rol, Will Smith a fost premiat cu statueta pentru "cel mai bun actor într-un rol principal".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net