Richard Williams, tatăl surorilor Williams, nu mai poate vorbi


    Richard Williams a fost și antrenorul Serenei FOTO: Guliver/ Gettyimages
Richard Williams a fost și antrenorul Serenei FOTO: Guliver/ Gettyimages

Surorile Serena și Venus Williams trec prin momente dificile. Tatăl lor, Richard, a făcut un al doilea accident vascular și acum poate vorbi doar prin intermediul fiului său, singurul care îl poate înțelege.

În vârstă de 72 de ani, Richard Williams, tatăl surorilor Serena și Venus Williams și singurul care a crezut în posibilitatea ca ele să devină jucătoare de tenis, a suferit în urmă cu o lună un al doilea accident vascular. Iar acesta i-a afectat vorbirea. De fapt, singurul care îl poate înțelege este fiul său, Chavoita LeSane, fratele mai mare al tenismenelor, care este un nume important în industria muzicală.

Această a doua criză - pe prima a avut-o în urmă cu mai mulți ani – i-a fost provocată lui Richard Williams de cea de-a doua lui soție, Lakeisha (38 de ani). Cei doi au divorțat în 2017, dar ea i-a luat la proces o casă din Florida falsificându-i semnătura. Cel puțin așa susține Richard, iar acesta a fost și motivul pentru care a chemat-o din nou în judecată. Numai că stresul procesului a fost prea mare, așa că organismul tatălui surorilor Williams a cedat și el a pățit acest necaz. Nimeni din familie nu a făcut vreo dezvăluire referitoare la gravitatea situației lui Williams senior.

Serena Williams, sportiva americană a anului

Jucătoarea de tenis Serena Williams a fost desemnată sportiva americană a anului, pentru a cincea oară, de agenţia Associated Press. Explicația acestei surprinzătoare alegeri a fost legată de revenirea rapidă în tenis după problemele suferite în urma naşterii copilului. Serena Williams a mai fost desemnată sportiva anului în 2002, 2009, 2013 şi 2015, ani în care a dominat tenisul feminin.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png