Will Smith i-a dat o palmă, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock. Motivul ieșirii nervoase a actorului

Ultima actualizare:

Riscul transmisiunilor live e că, uneori, lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Exact asta s-a întâmplat și la gala de decernare a premiilor Oscar, din Los Angeles, când Will Smith a avut o ieșire cel puțin șocantă, față de Chris Rock. 

Momentul în care Will Smith îl pocnește pe Chris Rock foto: Getty
Momentul în care Will Smith îl pocnește pe Chris Rock foto: Getty

Chris Rock a prezentat premiul pentru Cel mai bun documentar. Aflat pe scenă, actorul de comedie a vrut să facă o glumă pe seama lui Jade Pinkett-Smith, care are capul ras. Nu a apucat, însă, pentru că Will Smith s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scenă și l-a pocnit pe Chris. În acel moment, sunetul transmisiei live a fost tăiat, iar Will s-a întors la locul lui. Din sală, el a țipat, nervos ”Nu vorbi despre nevasta mea”.

Chris Rock a încercat să treacă peste moment cu profesionalism, însă a rămas complet nemișcat, șocat de cea ce tocmai se întâmplase.

După câteva secunde, Chris și-a revenit și a decis să prezinte filmele nominalizate în categorie, nu înainte de a spune ”Ei, asta e cea mai tare noapte din istoria televiziunii”. 

Nu se știe de ce Will Smith a avut o reacție așa de violentă, iar unii internauți chiar s-au întrebat chiar dacă nu cumva a fost un moment regizat, însă faptul că sunetul a fost tăiat, dar și șocul de pe chipurile celor din public, sugerează că totul a fost cât se poate de real. 

Will Smith, liniștit de Denzel Washington după incident

Imagine din sală, cu Will Smith liniștit de Denzel
Imagine din sală, cu Will Smith liniștit de Denzel

Conform persoaneloe aflate în sală, care au publicat imagini pe Twitter, în pauza de publicitate care a urmat, Will Smith a fost luat deoparte de Denzel Washington și Tyler Perry, care au încercat să îl liniștească pe actor. Potrivit celor din sală, Will și-ar fi șters lacrimi de la ochi când s-a dus la locului său, lângă soția sa, iar Denzel a venit pentru a vorbi cu Jada Pinkett-Smith. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net