Rochia care nu a lăsat nimic imaginaţiei, la Premiile Oscar. Cele mai spectaculoase ţinute de la ceremonie

Ultima actualizare:

Vedetele au făcut paradă de ţinute elegante la gala Premiilor Oscar 2022, care a avut loc duminică noaptea, la Los Angeles. Fiecare star a sperat că alegerea vestimentară făcută va fi cea care va capta toată atenţia la ceremonie. Surpriza serii a fost apariţia solistei Chloe Bailey, jumătate a duo-ului Chloe x Halle, care a purtat o rochie care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. 

Halle şi Chloe Bailey, la Premiile Oscar foto: Getty
Halle şi Chloe Bailey, la Premiile Oscar foto: Getty

Chloe Bailey a făcut publicul să îşi ţină respiraţia, la gala Premiilor Oscar, de la Los Angeles. Vedeta de 23 de ani a purtat cea mai îndrăzneaţă ţinută de la ceremonie, o rochie mov, cu o crăpătură care cobora de sub sân, pe picior şi care ar fi putut să ducă oricând la un incident pe covorul roşu. Din fericire, Chloe a avut probabil ajutor din partea unor benzi adezive bine plasate, aşa că nu a arătat mai mult decât ar fi dorit. Ba chiar, ea a avut şi inspiraţia să îşi acopere zona părţilor intime cu o mână, pentru a nu lăsa prea mult la vedere. 

Şi sora ei, Halle, a avut o rochie esxtrem de sexy, cu abdomenul gol şi cu o crăpătură mai cuminte pe picior, bleu. Nu au fost singurele care au ales crăpăturile pe picior, însă. 

Rochiile care au făcut furori pe covorul roşu

Lily James a avut şi ea o ţinută extrem de îndrăzneaţă, roz pal, cu o crăpătură foarte ridicată pe picior şi un decolteu generos. Iar Renate Reisne, actriţa pricipală din pelicula norvergiană "The Worst Person in the World", a purtat o ţinută cu pantalon din dantelă, care i-a lăsat la vedere picioarele.

Ariana DeBose, din "West Side Story", a optat pentru un costum îndrăzneţ, cu pantalon şi bustieră cu un decolteu adânc şi o capă, care i-a dat in aer elegant. Kristen Dunst, din "The Power of the Dog", a ales şi ea tot culoarea roşie pentru rochia ei, dar a preferat să poarte o rochie diafană. 

Ariana DeBose foto: getty
Ariana DeBose foto: getty

În schimb, actriţa Lupita Nyong'o a purtat o rochie aurie, cu insertii roz pal, care arătau ca nişte flori, şi cu spatele gol. Jessica Chastain, nominalizată pentru rolul din "The Eyes of Tammy Faye", a ales o rochie extrem de elegantă, cu partea de sus roz-aurie, iar partea de jos, în culoarea lavandei.

Jessica Chastain foto: Getty
Jessica Chastain foto: Getty

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net