Ce va include geanta cu bunătăți a câștigătorilor de la Oscar: sejur all inclusive, parfumuri și terenuri

Premiile Oscar ale anului acesta sunt aproape de noi, ceea ce înseamnă că vedetele de la Hollywood se vor întoarce în curând pe covorul roșu, pentru a vedea cine va primi distincțiile prestigioase.

2 oscar 1 shutterstock 1636792744 jpg jpeg

Înaintea ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în această duminică, 27 martie, Distinctive Assets a oferit o prezentare a celei de-a 20-a ediții anuale „Everyone Wins” Nominee Gift Bag, care valorează mai mult de 100.000 dolari, sub formă de diferite bunătăți.

Ce va include geanta cu bunătăți

Cadourile de lux de la compania de marketing din Los Angeles, care, anul acesta, a creat o pungă de cadou care include un întreg teren din Scoția.

Potrivit Robb Reports, nominalizații la Oscar vor primi terenul prin intermediul Highland Titles, care le permite destinatarilor „să contribuie direct la înființarea rezervațiilor naturale în țară”.

Deși nu este clar cât de mari vor fi terenurile, site-ul web oferă opțiuni variind de la 1 sqft la 100 sqft, proprietatea asupra terenului include avantajul suplimentar de a deveni „Laird, Lord or Lady of Glencoe”.

Vezi și Irina Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022. Ce film este preferatul său

Din fericire, nominalizații la Oscar nu vor trebui să rămână pe propriile terenuri, deoarece punga de cadou include și un sejur all-inclusive la Castelul Torino din Scoția, complet cu serviciu de majordom, potrivit outlet-ului.

Pe lângă titluri și vacanțe, geanta cu bunătăți din 2022, care nu este asociată cu geanta oficială pentru cadou Oscar, va oferi și nominalizaților din categoriile Cel mai bun actor și actriță, Cel mai bun actor și actriță în rol secundar și Cel mai bun regizor o serie de produse de lux, inclusiv o „rezervă pentru un an” de Oxygenetix's Oxygenating Foundation și o cutie de produse de la marca de îngrijire a pielii Byroe în valoare de peste 365 dolari.

Sau, dacă urmăresc o schimbare mai permanentă, nominalizații pot alege să profite de tratamentul de liposucție The Celebrity Arms de la Art Lipo , care valorează între 9.500 dolari și 15.000 dolari.

Punga de cadou include, de asemenea, o gamă de cadouri comestibile, inclusiv ulei de măsline extravirgin Ariti infuzat cu fulgi de aur comestibile, miere de Manuka de 72 dolari, covrigei și o pereche de apă minerală spumante naturală S Pellegrino și o sticlă de Tolani Al. Passo 2018 Chianti Classico.

Citește și Lupta neobișnuită a serviciilor de streaming pentru Oscar. Netflix, Apple sau HBO, printre cei potențiali

Geanta cadou de anul acesta include și cadouri mai accesibile, cum ar fi un pachet variat de nuci, un parfum unisex de 35 dolari de la Piper & Perro și o perie de îngrijire a hainelor de 14 dolari de la Tangle Teezer .

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net