Prințul Harry și Meghan Markle, în cărți pentru a prezenta la Oscar. «Ar fi o ultimă lovitură pentru familia regală»

Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați să prezinte Oscarul pentru cel mai bun film săptămâna viitoare, în momentul culminat al ceremoniei. În contextul în care cei doi au refuzat să participe la slujba de comemorare a prințului Philip de la Londra, programată la sfârșitul acestei luni, mișcarea ar putea fi interpretată drept o ultimă lovitură aplicată casei regale britanice.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea apărea pe scena Oscarurilor
Prințul Harry și Meghan Markle ar putea apărea pe scena Oscarurilor

Sursele jurnaliștilor de la The Sun susțin că prințul Harry și Meghan Markle au fost contactați la sfârșitul anului trecut, însă nu se știe în acest moment dacă au acceptat sau nu să participe la ceremonia care se va desfășura duminică, 27 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Vedeta de comedie Amy Schumer va prezenta cea de-a 94-a ediție anuală a Premiilor Academiei, alături de Regina Hall și Wanda Sykes.

„Este încă în aer, dar după toate probabilitățile – mai ales ca urmare a evenimentelor recente – Harry nu va participa”, a dezvăluit o sursă petru publicația britanică.

„Acest gest ar fi văzut ca o ultimă lovitură aplicată familiei regală. Adică este prea îngrijorat pentru a zbura la Londra fără protecția poliției, dar n-are nicio problemă să se afișeze în fața unui public numeros, într-o ceremonie live, la Dolby Theatre din Hollywood. Nu se vede prea bine.”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru o colaborare importantă. Cum va arăta noul lor proiect regal

Ducii de Sussex au confimat că nu vor participa la comemorarea bunicului lor

Un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a confirmat săptămâna trecută că cei doi nu vor părăsi conacul din Montecito pentru a participa la o ceremonie de comemorare a bunicului său, care urmează să aibă loc la Westminster Abbey pe 29 martie.

Avocații lui Harry au susținut că acesta „nu se simte în siguranță” să zboare peste Atlantic, având în vedere aranjamentele actuale de securitate, după ce i s-a spus că nu va mai primi „același grad” de protecție personală atunci când va vizita Marea Britanie, în ciuda faptului că s-a oferit să suporte cheltuielile din buzunarul lui.

Pe de altă parte, Harry a fost criticat după ce s-a aflat că plănuia să zboare în Țările de Jos la mijlocul lunii aprilie pentru Jocurile Invictus, un eveniment sportiv pentru veteranii militari patronat de Harry din 2014.

Prințul Harry a început de ceva vreme o luptă cu justiția din Marea Britanie legată de dispozitivul său de securitate, finanțat de contribuabilii din Marea Britanie. Ducele a lansat o procedură legală, susținând că nu s-a „simțit în siguranță” în Marea Britanie fără protecția ofițerilor din Scotland Yard.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Harry și Meghan, solicitați inițial pentru a prezenta Oscarul pentru cea mai bună actriță

Propunerea de a prezenta Oscarul pentru cel mai bun film, adică momentul culminant al ceremoniei de acrodare a Premiilor Academiei Americane de Film, a venit după ce, inițial, ducii de Sussex au fost solicitați pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Gestul urma să răsplătească activitatea celor doi în domeniul apărării drepturilor femeilor.

Planul a fost însă abandonat, după ce actrița Kristen Stewart a fost nominalizată pentru rolul ei din ”Spencer”, un film despre viața prințesei Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net