Meghan Markle, răspuns uluitor la propunerea prințului Charles de a o conduce la altar. Abia acum s-a aflat

O nouă biografie a reginei Elsabeta a II-a a Marii Britanii pune într-o nouă lumină relația dintre Meghan Markle și familia regală, după ce, în ultimii doi ani, ducii de Sussex au tot transmis că fosta actriță nu a fost acceptată niciodată de rudele prințului Harry.

image

Vestea că prințul Harry și-a găsit în sfârșit jumătatea a fost primită cum nu se poate mai bine atât de familia regală, cât și de admiratorii celui mai mic fiu al prințesei Diana, se arată în cea mai recentă biografie a reginei Elisabeta, semnată de Robert Hardman.

Potrivit unor fragmente publicate de Daily Mail, regina i-a acoradt lui Meghan mai mult credit decât s-a mai întâmplat vreodată în cazul unui viitor membru al casei regale.

De altfel, momentul în care prințul s-a afișat cu Meghan Markle a fost perfect, la Jocurile Invictus, în condițiile în care Harry reușise să-i atragă de partea acestei cauze pe Michelle și Barack Obama, dar și pe fostul președinte american George W. Bush.

Iar în primul lor discurs de la BBC, în calitate de logodnici, Harry și Maghean au lăsat o impresie foarte bună, după ce au vorbit despre viitorul lor în contextul Commonwealth.

Dovada că Regina Elisabeta a primit-o cu brațele deschise pe Meghan Markle

Regina însăși era foarte încântată de cursul pe care-l luase viața nepotului ei preferat. Atât de încântată, încât, cu puțin timp înainte de nunta lui Harry, Meghan a primit acceptul de a o însoți în timp inspecta sălile de conferințe și de recepții pentru Summitul Commonwealth Youth 2018. Era pentru prima oară când o viitoare mireasă regală juca un rol atât de vizibil l aun eveniment atât de important.

Mai mult, la nuntă, când Meghan a intrat în capela Sf, George, din caastelul Windsor, toată lumea a observat voalul miresei, brodat cu florile fiecărei națiuni din Commonwealth, o trimitere emoționantă și plină de respect la rochia cu care a fost încoronată regina Elisabeta.

Un alt semn că ducilor de Sussex li se pregătește un viitor luminos în cadrul familiei regale a fost gestul prințului Charles de la nunta celor doi.

Problemele din familia lui Meghan Markle au eclipsat acuzațiile obișnuite la adresa familiei regale

Și totuși, scandalul legat de tatăl și frații vitregi ai lui Meghan, care a precedat nunta regală, a reușit să pună în umbră somptuosul eveniment.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, un instructor de yoga din Los Angeles, de origine afro-americană, a fost singurul membru al familiei lui Meghan prezent.

Tatăl fostei actrițe, complet neobișnuit cu atenția presei, a fost convins de o agenție de presă locală să pozeze pentru fotografii aparent de paparazzi, cu pregătirile pentru ziua cea mare a fiicei sale.

Când trucul a fost dezvăluit, el a anunțat că, pentru a scuti cuplul de orice jenă, nu mai vine la nuntă. Apoi a reieșit că se afla în spital cu probleme grave de inimă.

Acest spectacol nefericit a fost exacerbat de acuzațiile celor doi frați vitregi ai lui Meghan, supărați că nu au fost invitați la nuntă.

Cu toate acestea, nu au existat invitații nici pentru alți membri aparent fără vină ai familiei miresei, cum ar fi unchiul lui Meghan, Michael Markle, veteran în armata americană.

Dinamica din familia lui Meghan a eclipsat, cu siguranță, criticile obișnuite despre disfuncționalitatea familiei regale.

Reacția ciudată a lui Meghan Markle la propunerea prințului Charles

Prințul Charles s-a oferit să intervină în acest moment delicat, spunând că va fi onorat să o însoțească pe Meghan pe culoarul Capelei Sf. George până la altar.

Prințul Charles a condus-o pe Meghan Markle la altar. Foto: Getty Images
Prințul Charles a condus-o pe Meghan Markle la altar. Foto: Getty Images

Răspunsul, potrivit unui apropiat al familiei, nu a fost tocmai ceea ce se aștepta. „Ne putem întâlni la jumătatea drumului?”, ar fi întrebat Meghan.

Acesta a fost un semn clar că nu aveam de a face cu o mireasă timidă, ci cu o femeie încrezătoare, independentă, hotărâtă să-și facă o intrare memorabilă în familia regală britanică, de una singură.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net