Prințul Harry, stânjenit pe scenă lângă Meghan Markle. Ce a făcut Ducele de Sussex

Ultima actualizare:

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la gala NAACP Image Awards, de la Pasadena Civic Auditorium, unde au fost premiați.

image

La NAACP, cei doi au strălucit pe scenă, iar toți ochii au fost ațintiți asupra lor. Ținutele au fost superbe, însă, se pare că Harry nu s-a simțit chiar în largul lui.

Ducele și Ducesa de Sussex au urcat pe scenă, recent, în cadrul ceremoniei de decernarea a premiilor galei NAACP Image Awards, unde au fost premiați pentru implicarea lor în viaţa comunităţii.

Cum Prințul Harry și Meghan Markle sunt obișnuiți să aibă toată atenția îndreptată asupra lor, același lucru s-a întâmplat și în cadrul galei, când diferiți specialiști i-au analizat din toate punctele de vedere.

Specialiștii au analizat limbajul trupului

Potrivit Dr Lilian Glass, specialist în interpretarea limbajului trupului, Prințul Harry era stânjenit pe scenă și părea că nu-și dorește să fie acolo, conform dailyrecord.co.uk.

Expertul în descifrarea gesturilor a declarat că Ducele nu se simțea deloc confortabil la apariția alături de Meghan Markle, pe scenă.

În schimb, potrivit specialistului, Meghan se simțea foarte bine în lumina reflectoarelor, având limbajul trupului total diferit de cel al partenerului său.

Potrivit Dr Lilian Glass, la apariția pe scenă, Prințul Harry ''nu părea că știa ce face, cum să se comporte pe scenă, ba mai mult, se tot uita în jos la premiu, examinându-l''.

Aceasta a mai adăugat că nu a zâmbit tot timpul, cum ar fi trebuit și că era extrem de agitat, ca un copil care se află într-un loc în care nu-și dorește. Pe de altă parte, despre Meghan Markle, specialistul a spus că se simțea foarte bine pe scenă. ''S-a uitat numai în cameră și a fost foarte expresivă'', a notat aceasta.

Ținuta Ducilor a atras toate privirile

Ținuta celor doi, în schimb, a fost impecabilă, în special a Ducesei de Sussex care a impresionat cu rochia și accesoriile alese. Meghan a purtat o rochie superbă, asortată perfect cu accesoriile scumpe.

Meghan a avut pe ea accesorii în valoare totală de 357.092 dolari. Meghan Markle a purtat inelul de logodnă cu diamante de 347.000 $, rochie Christopher John Rogers de 2.672 $, cercei Alexis Bittar din aur de 14 carate de 270 $, brăţară Cartier de 5.900 $ şi pantofi Aquazzura de 1.250 $.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net