Meghan Markle, super elegantă într-o ținută de 357.092 de dolari

Meghan Markle, 40 de ani, şi prinţul Harry, 36 de ani, au primit un premiu pentru activitatea civică şi acţiunile caritabile, informează Daily Mail. Cei doi au primit sâmbătă, 26 februarie, distincţia Premiul Preşedintelui la gala NAACP Image Awards.

Prinţul Harry şi Meghan au primit un premiu pentru implicarea lor în viaţa comunităţii
Prinţul Harry şi Meghan au primit un premiu pentru implicarea lor în viaţa comunităţii

Eleganţă şi lux! Prinţul Harry, de 36 de ani, şi soţia lui, Meghan Markle, de 40 de ani, au strălucit la gala NAACP Image Awards, de la Pasadena Civic Auditorium, unde au primit şi un premiu.

Meghan a avut pe ea accesorii în valoare totală de 357.092 dolari, iar calculul a fost făcut cu atenţie de către criticii de modă britanici. Meghan Markle a purtat inelul de logodnă cu diamante de 347.000 $, rochie Christopher John Rogers de 2.672 $, cercei Alexis Bittar din aur de 14 carate de 270 $, brăţară Cartier de 5.900 $ şi pantofi Aquazzura de 1.250 $.

La aceste accesorii s-a adăugat şi brăţara Prinţesei Diana, al cărei preţ nu se cunoaşte. Ducesa de Sussex a purtat pentru prima oară bijuteria care i-a aparţinut regretatei prinţese Diana în timpul turneului din Australia, făcut alături de Harry în 2018, la scurt timp după nuntă. Cei doi locuiesc în vila lor de 14 milioane de dolari din Montecito, California, împreună cu cei doi copii Archie, de 2 anişori şi Lilibeth, de doar opt luni.

image

Prinţul Harry, disperat să o răsfeţe pe Meghan Markle

Conform presei franceze, prinţul Harry este disperat să găsească noi surse de finanţare pentru a-i putea satisface toate pretenţiile soţiei, în condiţiile în care ruptura de casa regală britanică i-a obligat să încerce să se descurce singuri cu cheltuielile.

Meghan şi Harry au primit premiul pentru implicarea lor în egalitatea de şanse în faţa vaccinării în SUA şi pentru că au ajutat la strângerea de fonduri pentru un adăpost pentru femeile abuzate din statul american Texas.

Rochia de mătase purtată de Meghan a fost realizată pe comandă de către Christopher John Rogers şi a fost concepută pentru a-i pune în valoare silueta fostei actriţe, care a născut în urmă cu doar opt luni pentru a doua oară.

Designerul este cunoscut în SUA datorită creaţiilor sale purtate de Lady Gaga, Michelle Obama şi Adele.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Rogers a declarat că a fost ”contactat de Markle în urmă cu o lună şi au discutat în cele mai mici detalii cum trebuia să arate rochia”. Pantofii Azuazzura de 1.250 $ au o brăţară aurită la călcâi pe care au fost ataşate 105 cristale. Meghan este o mare admiratoare a acestui brand de încălţăminte.

Harry şi Meghan au fost felicitaţi de preşedinţii NAACP, Tamika Johnson şi Derrick Johnson.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net