Meghan Markle, cea mai sexy membră a familiei regale. Pe ce loc e Kate

Ducesa de Sussex Meghan Markle a fost încoronată cea mai sexy membră al familiei regale britanice, în urma unui studiu făcut asupra căutărilor online lunare, legate de atractivitatea fizică.

Meghan Marklșe a fost desemnată cea mai sexy membră a familiei regale Foto: Getty Images
Meghan Marklșe a fost desemnată cea mai sexy membră a familiei regale Foto: Getty Images

Meghan Markle a fost încoronată oficial drept cea mai sexy membră a familiei regale britanice. 50.000 de căutări lunare globale legate de atractivitatea ei fizică au fost făcute, conform studiului făcut de experții de la Stress-Free Health Testing. Soțul ei, prințul Harry, a fost numit cel mai sexy bărbat al familiei regale.

Ducesa de Cambridge Kate Middleton a ocupat locul doi, cu peste 18.000 de căutări lunare. 

Cercetarea experților în sănătate Stress-Free Health Testing a analizat datele globale de căutare Google pentru a identifica care membru regal primește cel mai mare număr de căutări pentru diverși termeni legați de atractivitatea fizică. Acest top dezvălui pe cine  găsește publicul cel mai sexy.

Meghan și Harry sunt ambi pe locul 1 Foto: Getty Images
Meghan și Harry sunt ambi pe locul 1 Foto: Getty Images

Ce termeni au căutat oamenii pe Google

Termenul de căutare „Meghan Markle hot” a fost introdus în total de 30.000 de ori într-o lună, de aproape trei ori mai mult decât căutările pentru „Kate Middleton hot”.

Căutările pentru „Meghan Markle sexy” au atins apogeul după interviul ei exploziv cu Oprah, crescând cu 733% peste media anuală, relatează Daily Star.

Același termen de căutare pentru Kate Middleton a fost cel mai popular atunci când ducesa de Cambridge a apărut în ultima zi de la Wimbledon din iulie, ridicând cu 800% peste media anuală.

La categoria masculină, Prințul Harry a fost clasat drept cel mai sexy! Termenul „Prințul Harry hot” are 1.310 căutări lunare, iar „Prințul Harry sexy” are 800 de căutări medii lunare, în Marea Britanie.

Comentând concluziile, un purtător de cuvânt al Stress-Free Health Testing a declarat: «Chiar înainte ca Meghan să se alăture familiei regale, ea era deja văzută de public ca fiind incredibil atrăgătoare, datorită rolului ei în serialul de succes Suits, care i-a catapultat faima! Cu toate acestea, datele subliniază cu adevărat puterea pe care o are Meghan de a capta atenția lumii prin frumusețea ei.».

Meghan Markle a fost, de asemenea, încoronată cel mai inteligent membru al familiei regale din Marea Britanie, potrivit unui nou studiu.

Kate Middleton a ieșit pe locul 2 Foto: Getty Images
Kate Middleton a ieșit pe locul 2 Foto: Getty Images

Cercetarea, realizată de furnizorul internațional de educație Oxford Royale, a analizat topul QS World University cu privire la orice aspect, de la reputația academică la raportul facultate-student, pentru instituțiile la care participă membri cheie ai familiei regale,

Experții susțin că acest lucru i-a ajutat să descopere care membru al familiei regale este cel mai inteligent dintre toți.

Rezultatele arată, de asemenea, că ducesa Kate Middleton este considerată a doua cea mai inteligentă membră a familiei regale din Marea Britanie, frecventând Universitatea St Andrews alături de soțul prințului William, dar învingându-l datorită rezultatelor mai bune de nivel A.

Printesa Eugenie, Peter Phillips si Zara Tindall se numără și ei printre cei mai inteligenți membri ai familiei regale.

Cu toate acestea, ducesa de Sussex Meghan markle este cea care se află în fruntea listei și de această dată.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net