Meghan Markle ar putea fi chemată ca martoră în procesul prințului Andrew

Ultima actualizare:

Meghan Markle (40 de ani) ar putea fi chemată să depună o depoziție în cadrul unui proces civil împotriva Prințului Andrew (61 de ani), care este intentat de acuzatoarea lui Jeffrey Epstein, Virginia Roberts Giuffre.

Meghan ar putea fi martoră în procesul prințului Andrew (foto dreapta) Foto: Getty Images
Meghan ar putea fi martoră în procesul prințului Andrew (foto dreapta) Foto: Getty Images

David Boies, avocatul care o reprezintă pe Giuffre în acțiunea ei în justiție a declarat pentru Daily Beast că Meghan Markle este o persoană pe care se poate conta «pentru a spune adevărul» – unul dintre cele trei motive pentru care spune că ea ar putea fi destituită.

Meghan Markle a fost luată în considerare pentru că locuiește în SUA, deci este supusă jurisdicției instanțelor americane.

Avocatul a mai spus că ea ar putea fi martor în acest proces pentru că era «un apropiat al Prințului Andrew și, prin urmare, este în măsură să fi văzut ce a făcut acesta».

Boies a adăugat: «Din cauza asocierii ei anterioare cu el, Meghan Markle poate foarte bine să aibă cunoștințe importante și cu siguranță va avea ceva de spus. Ea verifică toate cele trei casete cheie pentru a fi un martor important.»

Boies a subliniat că Markle este doar «una dintre persoanele pe care le luăm în considerare, încă nu am luat o decizie».

Prințul Andrew își dorește ca procesul să fie respins

Prințul Andrew este acuzat că a întreținut relații intime cu o minoră
Prințul Andrew este acuzat că a întreținut relații intime cu o minoră

Virginia Roberts Giuffre (38 de ani)  a susținut că a fost forțată să facă sex cu Prințul Andrew de trei ori în 2001, când avea doar 17 ani. Prințul Andrew a negat vehement toate acuzațiile făcute împotriva lui.

Judecătorul districtual Lewis Kaplan urmează să asculte argumentele echipei juridice a Ducelui, care evident își dorește respingerea acestui proces. În condiția în care cazul trece de acest punct, va intra în descoperire completă, ceea ce înseamnă că ambele părți vor trebui să depună depoziții înregistrate video.

Boies a mai spus că echipa sa ar putea destitui până la 12 terți ca parte a acestei etape și că trebuie să fie atenți pe cine vor alege.

Daily Beast relatează că fosta soție a Ducelui, Sarah Ferguson, a fost, de asemenea, luată în calcul, dar ar fi o țintă mai dificilă din cauza faptului că locuiește în Marea Britanie.

Avocații Prințului Andrew doresc ca acțiunea civilă să fie respinsă, pe motiv că este «fără temei» și au adăugat că «senzaționalismul și insinuările au prevalat asupra adevărului». Giuffre a solicitat despăgubiri.

În octombrie, avocații ducelui au înaintat o respingere a plângerii acesteia, anexând rapoarte din presă și manuscrisul doamnei Giuffre ca dovezi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net