VIDEO Prințul Andrew, primul interviu despre femeia care îl acuză de viol. Cum și-a apărat prietenia cu Epstein

Ultima actualizare:

    Prințul Andrew a oferit un interviu pentru BBC în care vorbește despre acuzațiile de viol și despre relația lui de prietenie cu Jefrrey Epstein, care fusese condamnat pentru multiple agresiuni sexuale, chiar și cu minoriFoto: Captură Video
Prințul Andrew a oferit un interviu pentru BBC în care vorbește despre acuzațiile de viol și despre relația lui de prietenie cu Jefrrey Epstein, care fusese condamnat pentru multiple agresiuni sexuale, chiar și cu minoriFoto: Captură Video

Încă din 2015, Prințul Andrew, unul dintre fiii Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului consort Philip, a fost pionul principal într-un scandal sexual ce umbrea la acea perioadă încrederea în onoarea Casei regale britanice.

Prințul Andrew a fost acuzat atunci că a întreținut relații sexuale cu o minoră, incident care s-a întâmplat în locuința bancherului Jeffrey Epstein, cu care Ducele de York era prieten foarte bun și care a fost acuzat și condamnat în repetate rânduri pentru agresiuni sexuale, pedofilie, viol și trafic de persoane. 

Prințul Andrew, primele declarații despre femeia care îl acuză de viol și despre relația cu Epstein

Incidentul s-ar fi produs în 2001, în reședința lui Jeffrey Epstein, un milionar extrem de controversat, prieten cu nume mari din SUA printre care și Donald Trump, care a făcut închisoare și care a ajuns din nou după gratii, recent, pentru trafic de persoane. Ulterior, acesta a murit în închisoare, speculându-se că s-ar fi sinucis. 

Deși au trecut atâția ani de la incident, victimele celor doi nu au uitat întâmplările, bineînțeles, și povestesc în continuare cu lux de amănunte că și Prințul Andrew a fost implicat, deși atât el, cât și Casa Regală Britanică, neagă acuzațiile. 

Prinţul Andrew, primele declarații despre femeia care îl acuză de viol

Recent, fiul Reginei Elisabeta a II-a a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre cele întâmplate, încercând să justifice și prietenia pe care o avea cu controversatul Epstein. Prinţul Andrew a afirmat că nu-şi aminteşte să se fi întâlnit cu femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală când era minoră, la 17 ani, potrivit extraselor dintr-un interviu pentru BBC date publicităţii vineri seară, 15 noiembrie. 

„Nu-mi amintesc să mă fi întâlnit vreodată cu această femeie”, a declarat al doilea fiu al reginei Marii Britanii despre Virginia Roberts, devenită Giuffre după căsătorie, potrivit transcrierii interviului care va fi difuzat sâmbătă seară de BBC, în emisiunea Newsnight, relatează AFP. 

Virginia Roberts, una din reclamantele din afacerea Epstein, a afirmat că a fost forţată de acesta să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew la Londra, în 2001, pe când avea 17 ani, apoi în alte două rânduri la New York şi pe insula privată a omului de afaceri american din Caraibe.

În interviul său pentru BBC, prinţul Andrew afirmă că regretă „în fiecare zi” că a continuat să-l frecventeze pe Jeffrey Epstein după eliberarea sa în 2010. Americanul a ispăşit o pedeapsă cu închisoarea la care a fost condamnat în 2008. La începutul lunii iulie Epstein a fost din nou inculpat pentru organizarea, timp de mai mulţi ani, a unei rețele formate din zeci de tinere, cu care el întreţinea relaţii sexuale pe numeroase proprietăţi, în special la Manhattan şi în Florida.

El a murit pe 10 august în celula sa din închisoarea newyorkeză în care era încarcerat, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurătoare. Palatul Buckingham a dezminţit în mai multe rânduri orice comportament inadecvat sau vreo complicitate în acest caz din partea prinţului Andrew.

În 2010, Prințul Andrew avea o relație extrem de apropiată cu Epstein, cei doi fiind adesea fotografiați plimbându-se împreună sau petrecând timp la reședința milionarului. Întrebat în interviul BBC de ce a ales atunci să locuiască în casa unui infractor sexual, Andrew a răspuns că era un loc convenabil și că așa i s-a părut onorabil, să nu rupă prietenia cu Epstein. 

„La acel moment, mi s-a părut onorabil și corect să fac acest lucru și recunosc pe deplin că judecata mea a fost influențată probabil de tendința mea de a fi onorabil”, a spus acesta. De asemenea, în altă declarație oferită publicității în luna august, Andrew a susținut că niciodată nu l-a bănuit pe prietenul său de lucrurile de care a fost acuzat și că în prezența sa nu s-a întâmplat niciodată nimic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net