Prima imagine cu fetița Prințului Harry. Cât de adorabilă e Lilibet!

Ultima actualizare:

Cu ocazia nelipsitei felicitări de Crăciun, care a devenit o tradiție în familia regală britanică, fanii monarhiei Regatului Unit au putut să vadă și prima imagine în care apare mezina familiei, fetița Ducilor de Sussex, Lilibet Diana.

Ducii de Sussex au publicat prima imagine cu fetița lor Foto: Getty
Ducii de Sussex au publicat prima imagine cu fetița lor Foto: Getty

Dacă micuțul Archie a fost până acum „starul” familiei, iată că și surioara lui mai mică îl prinde din urmă. Cu ocazia felicitării de Crăciun trimisă de Prințul Harry și Meghan Markle, a apărut și prima poză, oferită publicului larg, în care o putem vedea pe Lilibet.

Prima imagine cu fetița Ducilor de Sussex

Ducii de Sussex apar în imagine alături de cei doi copii ai lor, în timp ce fotograful a surprins un moment adorabil mamă-fiică. Meghan Markle o ține în brațe pe micuță, în timp ce se uită la ea, iar Lilibet zâmbește fericită. De asemenea, admiratoii Casei Regale britanice au putut să observe și cât de mult îi seamănă Archie tatălui lui, având în vedere că acum i-a crescut părul și este un roșcovan în toată regula! 

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a fost numită după porecla pe care o are Regina Elisabeta a II-a, dar și după regretata Prințesa Diana, mama Prințului Harry și a Prințului William. 

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Sussex Foto: Profimedia
Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Sussex Foto: Profimedia

Ducii de Sussex au fost fotografiați de către Alexi Lubomirski, cel care a realizat și pozele pentru logodna și nunta lor. Cei doi au folosit o imagine făcută în această vară la casa lor din Santa Monica. Îmbrăcați cât se poate de lejer, aceștia apar într-un portret perfect de familie alături de Archie și Lilibet, bucuroși nevoie mare ambii.

„Anul acesta, 2021, am primit-o în viețile noastre pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie. Așteptăm cu nerăbdare 2022”, au scris aceștia.

Motivul pentru care Meghan și Harry nu au publicat până acum o poză cu fetița lor

Un comentator regal a declarat că Meghan Markle și Prințul Harry au așteptat să facă publică prima imagine cu fetița lo într-un moment de „impact maxim”. Și iată că au venit sărbătorile și felicitarea de Crăciun nu a întârziat să-și facă apariția!

Meghan Markle și prințul Harry au protejat-o pe Lilibet de ochii presei până acum. Fetița s-a născut în iunie în SUA. Anul trecut, ducii de Sussex, care și-au pierdut titlurile regale, au împărtășit prima lor felicitare de Crăciun din SUA, după ce s-au mutat în California cu fiul lor Archie, acum în vârstă de doi ani. 

Iată aici și felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net