Motivul pentru care Meghan și Harry nu au publicat încă o poză cu fetița lor

Prințul Harry (37 de ani) și Meghan Markle (40 de ani)  ar putea publica prima fotografie a fetiței lor, Lilibet Diana, într-un moment calculat pentru un «impact maxim». Fanii ducelui și ducesei de Sussex așteaptă cu nerăbdare s-o vadă pe micuță!

Meghan și Harry o țin ascunsă pe fiica lor de ochii curioșilor Foto: Getty Images
Meghan și Harry o țin ascunsă pe fiica lor de ochii curioșilor Foto: Getty Images

Fanii ducilor de Sussex ar putea fi nevoiți să mai aștepte ceva timp pentru a o vedea pe Lilibet.  Un comentator regal a declarat că Meghan Markle și prințul Harry așteaptă să facă publică imaginea într-un moment de impact maxim.

Meghan Markle și prințul Harry au protejat-o pe Lilibet de ochii presei Fetița s-a născut în iunie în SUA, iar o fotografie cu cuplul regal și micuța nu a fost încă făcută publică.

Se pare că tot ce fac cei doi este calculat până la ultimul detaliu. Experții regali susțin că  Meghan Markle și prințul Harry așteaptă ca interesul publicului să crească, pentru ca publicarea imaginii să facă vâlvă.

Ducii de Sussez așteaptă ca interesul publicului să crească

Neil Sean, expert regal, susține că un declin al interesului public pentru Lilibet a fost «observat» de cuplu, scrie Daily Star.

El a declarat că: «Meghan și Harry și consilierii lor de imagine cred că, dacă lansează o imagine, își vor invada propria intimitate, ceva împotriva căruia s-au declarat mereu vehemenți. Dacă mă întrebați pe mine, eu consider că acest lucru este ridicol. Dacă ar pune o poză pe rețelele de socializare, mulți oameni ar fi încântați să vadă copilul, toți sunt interesați, dar pe măsură ce trece fiecare lună, interesul scade. Acum caută o oportunitate de a o prezenta lumii pe Lilibet Diana. După cum știm, nu am văzut o felicitare de Crăciun, dar poate că așteaptă un impact maxim.»

Anul trecut, Meghan Markle și prințul Harry au împărtășit prima lor felicitare de Crăciun din SUA, după ce s-au mutat în California cu fiul Archie, acum în vârstă de doi ani, în martie 2020.

Felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex, de anul trecut Foto: dailystar.co.uk
Felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex, de anul trecut Foto: dailystar.co.uk

Micuța roșcat Archie a fost pentru prima oară de când s-a mutat în casa din Montecito, alături de părinții lui. În imagine, micuțul apare jucându-se cu cei doi câini ai lor.

Fotografia, surprinsă de mama lui Meghan, Doria Ragland, arăta un mic brad de Crăciun, o căsuță de joacă pentru copii și un fundal superb de grădină. Felcitarea a fost editată în stilul unei picturi, iar pe ea a fost scris mesajul: «Vă dorim un Crăciun fericit și un An Nou bun.»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net