Cadoul neobişnuit făcut de Regina Elisabeta lui Archie de Crăciun. Meghan Markle a venit cu ideea

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a are 12 stră-nepoţi, dar are mereu grijă să le cumpere cadourile potrivite, aşa cum a povestit chiar Prinţul Harry. Ducele de Sussex a dezvăluit ce cadou a trimis monarhul micuţului Archie de Crăciunul trecut.

Regina Elisabeta i-a trimis un cadou neobişnuit strănepotului ei foto: AFP
Regina Elisabeta i-a trimis un cadou neobişnuit strănepotului ei foto: AFP

Harry a povestit că cea care a sugerat cadoul neobişnuit a fost chiar soţia sa, Meghan Markle. “Bunica ne-a întrebat ce vrea Archie de Crăciun, iar Meghan a spus că vrea un aparat de făcut vafe”, a declarant Prinţul, în cadrul unui interviu cu prezentatorul tv James Corden, potrivit mirror.co.uk.

“Aşa că ne-a trimis un aparat de făcut vafe pentru Archie, iar acum la micul dejun, Meg face un mix minunat, organic pentru vafe, îl pune în aparat şi gata. Archie e înnebunit după el. Acum mănânc vafe zilnic, cu puţin iaurt, puţin gem, nu ştiu dacă aşa se mănânc”, a adăugat el. “Archie se trezeşte dimineaţa cu gândul la vafe”.

Prezentatorul James Corden s-a arătat, cum era de aştepta, mirat. Cine s-ar gândi la Regină comandând un aparat de făcut vafe? “Scuze, vrei să trecem prea repede peste asta. Eu nu o văd făcând comandă de aşa ceva”, a spus el.

Primul Crăciun în patru pentru Harry şi Meghan

Felicitarea de Crăciun realizată anul trecut, cu Ducii de Sussex şi Archie foto: Instagram
Felicitarea de Crăciun realizată anul trecut, cu Ducii de Sussex şi Archie foto: Instagram

Anul acesta, Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece primul Crăciun în patru: în iunie, fosta actriţă a născut-o pe fiica lor, Lilibet. Aşa că Regina Elisabeta, dar şi Prinţii Charles şi William vor mai trimite un cadou în plus de aceste sărbători.

Deşi în ultima vreme au existat tensiuni între Harry şi fratele lui William, se ştie că ducii de Cambridge sunt atenţi şi trimit mereu cadouri, chiar şi nepoţilor lor. Aşa că Lilibet şi Archie nu vor fi săriţi.

Cel mai probabil, Ducii de Sussex, Archie (2 ani) şi Lilibet vor face Sărbătorile de iarnă în California, acolo unde cuplul s-a mutat la începtul lui 2020, după ce a părăsit familia regală. Restul familiei, în frunte cu Regina, se va aduna la Sandringham, unde petrece de obicei Crăciunul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net