Prințesa Charlene, detaliul îngrijorător din mesajul de Crăciun

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene de Monaco nu a mai fost văzută în public de la întoarcerea din Africa de Sud, la începutul lunii noiembrie, când a fost fotografiată pe aeroportul din Nisa. Cel mai recent semn din partea prințesei, sub forma unui mesaj oficial de Crăciun pe Instagram, provoacă îngrijorare în principat.

În urmă cu exact un an, Charlene a apărut cu capul pe jumătate ras la inaugurarea pomului de Crăciun
În urmă cu exact un an, Charlene a apărut cu capul pe jumătate ras la inaugurarea pomului de Crăciun

Din noiembrie și până acum, cel care a vorbit în numele prințesei Charlene a fost soțul ei, prințul Albert II de Monaco. Charlene s-ar afla internată într-o instituție în afara principatului, însă nu există informații foarte clare în privința diagnosticului. Albert a invocat o epuizare fizică și psihică.

Situația apare însă destul de gravă, având în vedere că prințesa a lipsit de la ziua de naștere a gemenilor, iar acum, în mesajul de Crăciun, a evitat să posteze o imagine reală cu familia ei și a apelat la un desen.

În prag de Crăciun, prințesa Charlene a postat tradiționalul mesaj de sărăbători pe Instagram, alături de o felicitare de Crăciun. Prințesa le-a dorit supușilor ”sărbători frumoase și în siguranță” și le-a transmis toată dragostea ei.

Dacă obiceiul caselor regale este de a face public un portret de familie cu această ocazie, Charlene a preferat să distribuie un desen inspirat, fără îndoială, după un portret mai vechi, ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare cu referire la evoluția stării ei de sănătate.

Charlene, desenată într-o rochie aurie

Desenul distribuit de prințesă o înfățișează alături de prințul Albert și de gemenii lor în vârstă de 7 ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques, în fața unui brad de Crăciun.

Prințesa Gabriella poartă o rochie albă vaporoasă, în vreme ce prințul Albert și micuțul Jacques sunt înfățișați în costume albastre. Pentru Charlene, desenatorul a ales o superbă rochie aurie cu un corset brodat.

Nu e prima oară când prințesa Charlene alege să distribuie un desen ăn loc de tradiționalul portret de Crăciun. S-a mai întâmplat în 2017, însă de data această încărcătura emoțională este cu totul alta, după nenmăratele speculații legate de starea de sănătate a prințesei și de evoluția mariajului ei cu prințul Albert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net