Charlene de Monaco, în spital pentru că nu mai mănâncă și nu mai doarme. O susține un miliardar celebru

Ultima actualizare:

    Charlene de Monaco este internată în spitalFoto: Getty Images
Charlene de Monaco este internată în spitalFoto: Getty Images

Charlene de Monaco a fost susținută de fostul iubit al lui Naomi Campbell, miliardarul Vladimir Doronin. Dezvăluirile au fost făcute de o sursă citată de ziarul ”The Sun”.

Charlene de Monaco (43 de ani), soția prințului Albert de Monaco, a primit sprijinul fostului iubit al lui Naomi Campbell, miliardarul Vladimir Doronin, de 59 de ani.

Ea a fost internată într-un spital pentru diferite probleme medicale, care nu au fost date publicității în mod clar, la numai 11 zile după ce s-a întors din țara natală, Africa de Sud. Oficial, ea a stat luni de zile acolo pentru a se recupera după o infecție la urechi, nas și gât. Dar zvonurile spun că a coincis cu o ruptură în căsnicie din cauza unor acuzații de infidelitate (n.r. infidelitatea prințului).

Naomi Campbell, cheală dimineaţa, seara cu păr

Naomi Campbell, neschimbată la 51 de ani: "Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare

Prințul Albert spune că nu au probleme în căsnicie

Charlene și Vladimir Doronin au fost în contact și au petrecut timp împreună, spune o sursă. A sprijinit-o în timp ce ea avea probleme în căsnicie. Albert de Monaco insistă că nu au probleme în căsnicie, că ea nu a dormit bine zile la rând și nu a mâncat bine și din această cauză e obosită și lipsește din viața publică. După ce a lipsit de la a 10-a aniversare a căsniciei, din iulie, în august, Charlene a fost operată în Africa de Sud timp de 4 ore din cauza unei infecții la urechi.

Charlene și Vladimir Doronins-au cunoscut la nunta prințesei

Charlene de Monaco l-a cunoscut pe Vladimir Doronin atunci când acesta a fost prezent la nunta ei cu prințul Albert, în 2011. La nuntă, miliardarul rus a fost însoțit de iubita sa de la acea vreme, Naomi Campbell (51 de ani). ”Întreaga poveste este complexă și încurcată, dar Charlene și Vlad au fost în contact și au petrecut timp împreună. Se pare că ea a găsit un sprijin de la el recent în timp ce ea avea probleme în căsnicie”, a spus sursa mai sus citată.

Charlene este tratată pentru oboseală generală

Fosta campioană olimpică la natație, prințesa Charlene, a lipsit de la Ziua Națională a principatului Monaco, săptămâna trecută. Prințul Albert a apărut în balconul palatului lor cu cei doi copii ai lor, gemeni în vârstă de 6 ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques, care au transmis mesaje mamei lor prin care i-au transmis că le e dor de ea. Prințul Albert a spus că soția sa și-a dat seama că avea nevoie de ajutor medical și, de aceea, s-a internat. A slăbit mult, nu a mai dormit zile la rând și nu mai mânca. ”O răceală sau o gripă, sau, Doamne ferește, COVID-19”, ar putea să fie cauza, a spus prințul, adăugând că este în convalescență după fostele probleme de sănătate și e tratată pentru oboseală generală. ”Are nevoie de liniște și odihnă pentru cea mai bună recuperare”, a spus el. Charlene de Monaco a fost susținută de fostul iubit al lui Naomi Campbell, miliardarul Vladimir Doronin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net