Prinţul Harry a declarat război Reginei Elisabeta. Vrea să i se plătească paza în Marea Britanie

Prinţul Harry şi familia sa nu cad la pace. Fiul cel mic al Prinţesei Diana a declarat război Casei Regale după ce a ameninţat că va da în judecată Guvernul dacă nu i se pune la dispoziţie paza când se află în Regatul Unit.

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harry nu cad la pace foto: Getty
Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harry nu cad la pace foto: Getty

Prinţul Harry a declarat că se simte exilat pentru că echipa lui de pază nu e suficient de mare pentru a garanta siguranţa în momentul în care vine în Regatul Unit. Din acest motiv, el nu îşi poate vizita familia.

Ducele de Sussex a pierdut dreptul de a primi pază de la stat când a decis să renunţe la îndatoririle regale, alături de soţia sa, Meghan Markle, în 2020 şi a plecat în SUA. El îşi doreşte să dea în judecată Guvernul Regatului Unit, pentru a putea beneficia de pază din nou când este pe teritoriul statului.

Conform unor surse din preajma Casei Regale, Regina Elisabeta a II-a nu îşi va ajuta nepotul în demersul său. “Nu va ceda cerinţelor lui”, a declarat sursele, pentru mirror.co.uk.

Harry a fost avertizat că poliţia britanică nu este o forţă armată care să poată fi angajată şi care să fie la discreţia celor bogaţi şi faimoşi.

Prinţul Charles i-a invitat pe Harry şi Meghan să stea cu el

Prinţul Charles i-a invitat pe Harry să stea la el acasă, cu Meghan Markle şi cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet Diana.

Prinţul de Wales a făcut gestul pentru că doreşte să îşi cunoască nepoata, care s-a născut în iunie, dar şi să petreacă timp cu Archie, pe care nu l-a mai văzut de când avea şase luni.

“Charles e întristat că nu a avut şansa de a sta cu nepoţii lui, de care îi e dor. E un bunic fantastic şi e afectat de faptul că nu poate fi alături de copii lui Harry. Speră să schimbe asta, aşa că a făcut acest gest, de a le spune că pot să stea cu el oricând vor”, au declarat surse din preajma familiei regale.

Meghan Markle, stânjenită de invitaţie

Însă experţii cred că e puţin probabil ca ducii de Sussex să accepte, pentru că “Meghan s-ar simţi stânjenită”.

“Nu cred că Meghan vrea să se întoarcă vreodată în Regatul Unit. I s-ar părea greu să fie aici cu Charles şi Camilla, cred că ar fi stânjenită de situaţie”, a declarat Angela Levin, biograf regal.

Asta în ciuda faptului că Meghan a povestit, în trecut, că a creeat o legătură puternică cu Prinţul Charles, care a şi condus-o la altar în ziua nunţii. În plus, ea şi Harry ar fi avut mai multe întâlniri recente prin videoconferinţă cu Prinţul de Wales care ar fi fost foarte plăcute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net