Prin╚Ťul Harry, ├«n r─âzboi cu Guvernul Marii Britanii. Ducele de Sussex nu se simte ├«n siguran╚Ť─â ├«n ╚Ťara natal─â

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle se tem pentru siguran╚Ťa lor atunci c├ónd se afl─â pe teritoriul Marii Britanii. Ducele de Sussex este determinat s─â dea ├«n judecat─â Guvernul britanic pentru decizia lui de a nu-i acorda protec╚Ťie ├«n timpul vizitelor sale ├«n Marea Britanie. 

image
Prin╚Ťul Harry d─â ├«n judecat─â Guvernul Marii Britanii Surs─â foto: Profimedia

Prin┼úul Harry a lansat o ac┼úiune ├«n justi┼úie pentru a putea beneficia de protec┼úie din partea poli┼úiei atunci c├ónd se afl─â pe teritoriul Marii Britanii. Costurile necesare ar urma s─â fie acoperite din bugetul personal al Ducelui de Sussex, informeaz─â avocatul acestuia. Prin╚Ťul Harry a explicat, prin intermediul avocatului s─âu, care sunt motivele pentru care este de p─ârere c─â are nevoie de o astfel de m─âsur─â pentru a se sim╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â. 

├Än vara anului 2021, "siguran┼úa ducelui a fost compromis─â din cauza lipsei de protec┼úie a poli┼úiei atunci c├ónd acesta a plecat de la un eveniment caritabil", a declarat avocatul prin╚Ťului Harry. 

stanga
dreapta
printul harry jpeg
printul harry printul philip jpeg
printul harry jpeg
printul harry meghan markle png
printul harry printul philip jpeg
meghan markle si printul harry 1 jpeg
printul harry meghan markle jpeg
meghan markle printul harry jpeg
meghan markle printul harry jpeg
printul harry meghan markle jpg
printul harry si printul william
printul william si printul harry 0 jpeg
meghan markle printul harry jpeg
meghan markle printul harry jpeg
printul harry jpeg
printul harry jpeg
regina elisabeta printul harry jpeg

├Än momentul de fa╚Ť─â, prin╚Ťul Harry, Meghan Markle ╚Öi cei doi copii ai lor locuiesc ├«n California ╚Öi nu inten╚Ťioneaz─â s─â viziteze Marea Britanie dac─â cerin╚Ťele nu le sunt ├«ndeplinite. 

"Marea Britanie va fi ├«ntotdeauna casa prin┼úului Harry ┼či o ┼úar─â ├«n care el ├«┼či dore┼čte ca so┼úia ┼či copiii s─âi s─â fie ├«n siguran┼ú─â. ├Äns─â ├«n lipsa protec┼úiei poli┼úiei, riscul personal este prea mare", a declarat reprezentantul legal al ducelui ├«ntr-o declara┼úie oferit─â pentru agen╚Ťia de pres─â PA. 

Harry ╚Öi Meghan Markle au dezv─âluit c─â, ├«n Statele Unite ale Americii, ╚Öi-au angajat o echip─â privat─â care le ifer─â protec╚Ťie. 

Casa Regal─â a Marii Britanii se confrunt─â cu o criz─â f─âr─â precedent

Decizia prin╚Ťului Harry pune presiune suplimentat─â asupra Casei Regale a Marii Britanii care traverseaz─â deja o situa╚Ťie delicat─â pricinuit─â de scandalul mediatic ├«n care este implicat prin╚Ťul Andrew, acuzat de h─âr╚Ťuire sexual─â. Regina Elisabeta a II-a a decis s─â ├«i retrag─â titlurile militare pe care le de╚Ťine, precum ╚Öi titlul de Alte╚Ť─â Regal─â. Decizia suveranei a fost luat─â dup─â ce aceasta s-a consultat, ├«n cadrul unei ╚Öedin╚Ťe de urgen╚Ť─â, cu prin╚Ťul William. 

Nu doar criza ├«n care se afl─â Casa Regal─â ├«i creeaz─â dificult─â╚Ťi reginei Elisabeta, ci ╚Öi starea de s─ân─âtate fragil─â ├«n care se afl─â. Regina a anulat mai multe evenimente la finalul anului trecut de teama variantei Omicron care face ravagii pe teritoriul Marii Britanii, iar apari╚Ťiile sale publice sunt din ce ├«n ce mai rare, semn c─â v├órsta ├«naintat─â ├«ncepe s─â ├«╚Öi spun─â cuv├óntul. 

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
vladimir draghia jpg
image
image
image
image
5 front bac toata clasa jpg
telefoane jpeg
social media 6557345 1280 jpg
regina elisabeta a II-a
soldati ucraina nato rusia jpg
289898121 323144353365295 687051346363203618 n jpg