Prințul Harry și Meghan vor în casă nouă! Nu le mai place conacul de lux în care locuiesc

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute din conacul de lux în care locuiesc în prezent și caută o altă proprietate din zonă.  Ducele și ducesa de Sussex vor să se mute în casă nouă, la numai 18 luni după ce și-au cumpărat conacul de 11 milioane de lire sterline din California, scrie Mirror

image

Prințul Harry și Meghan au cumpărat casa de lux din Montecito – o zonă din Santa Barbara, cunoscută pentru proprietățile sale private izolate – pentru a-i crește în liniște pe cei doi copii, Archie, de doi ani și Lilibet, de numai șase luni. Însă, se pare că cei doi nu sunt foarte încântați de achiziția făcută, deși conacul are nouă dormitoare, o sală de sport, o piscină și un teren de tenis. Nu mai vorbim despre cei  7,5 acri de teren înconjurat de pini și chiparoși.

Harry și Meghan sunt vecini cu Oprah, Ellen DeGeneres și Tom Cruise

O sursă apropiată ducilor a declarat sub protecția anonimatului că prințul Harry și Meghan au început deja să caute proprietăți noi. De pe altă parte, ducii nu își pot scoate locuința la vânzare în mod public. Ei au făcut anunțul în mod privat. „Se gândesc să-și vândă casa de acolo. Cu toate acestea, nu va fi pe piață pentru că ei sunt cine sunt. Conacul va putea fi vizitat pentru achiziție doar de către oameni care chiar au bani să cumpere și sunt foarte serioși”, a mărturisit o cunoștință apropiată cuplului. 

Se pare însă ducilor de Sussex  le place în Montecito, o zonă de lux în care locuiesc și alte staruri și vedete internaționale de calibru precum Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres  sau Tom Cruise. Prin urmare, ei caută să cumpere tot în zonă. 

Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, și-au părăsit reședința din Marea Britanie - Frogmore Cottage - pentru atracțiile din California. S-a întâmplat în martie 2020, când au renunțat la viața regală. Frogmore este folosit acum de verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, în vârstă de 31 de ani, și de soțul acesteia, Jack Brooksbank, de 35 de ani. 

Cum arată conacul ducilor de Sussex

Ducii de Sussex au cumpărat proprietatea din SUA de la Sergey Grishin în iunie 2020. Omul de afaceri rus cumpărase casa în 2009 pentru aproape 19 milioane de lire sterline.

Pe lângă cele nouă dormitoare, casa are 16 băi, o ceainărie și un loc de joacă privat. Există, de asemenea, o bibliotecă, un birou, un centru spa cu saună uscată și umedă, o sală de cinema, o sală de jocuri, o cramă și un garaj pentru cinci mașini.

Terenul are grădini de trandafiri și o pensiune separată cu două dormitoare și două băi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net