Prințul William a contribuit la deciderea sorții prințului Andrew. Regina Elisabeta a II-a i-a cerut ajutorul

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe prințul Andrew. Suverana i-a retras toate titlurile militare, precum și dreptul de a folosi în mod oficial titlul de Alteță Regală. Se pare că decizia a fost luată în urma unei întâlniri de urgență pe care suverana a avut-o cu nepotul său, prințul William.

Regina s-a consultat cu prințul William înainte de a lua decizia Sursă: Gettyimages
Regina s-a consultat cu prințul William înainte de a lua decizia Sursă: Gettyimages

Regina Elisabeta a II-a a retras titlurile militare și titlul de Alteță Regală deținute de Prințul Andrew, a anunțat joi, 13 ianuarie, Palatul Buckingham. Rolurile pe care acesta le-a deținut vor fi împărțite între membrii familiei regale.

  „Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierile militare și patronajul regal ale Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York va continua să nu-și asume nicio îndatorire publică și se apără în acest caz ca cetățean privat”, se arată în comunicatul emis de către Palatul Buckingham. 

Decizia reginei a fost luată după ce avocaţii prinţului Andrew nu au reuşit să convingă un judecător american să renunţe la procesul civil în care membrul familiei regale britanice este acuzat de abuzuri sexuale. 

Andrew Mountbatten-Windsor este judecat în SUA într-un proces în care este acuzat de agresiune sexuală. Prințul este acuzat de Virginia Giuffre că a agresat-o sexual pe vremea când aceasta avea 17 ani. Andrew își susține nevinovăția.

Se pare că regina Elisabeta a II-a nu a hotărât singură soarta prințului Andrew, ci a fost sfătuită de nepotul ei, prințul William, potrivit informațiilor oferite de publicația britanică The Mirror. 

William a întâlnit-o pe regina în camerele sale private de la Castelul Windsor, unde în urma unei discuții care a durat mai mult de o oră, s-a decis ca prințul Andres să plătească drastic pentru faptele sale. O sursă regală a spus: „Prințul de Wales și Ducele de Cambridge sunt complet de acord cu afirmația potrivit căreia ducele de York a creat un imens dezastru în interiorul Casei Regale".

Prințul Andrew, dispus să plătească o sumă colosală pentru a scăpa de proces

Prințul Andrew ar putea plăti 10 milioane de lire sterline pentru a ajunge la o înțelegere cu Virginia Giuffre, femeia care l-a acuzat de abuz sexual și cu care se va judeca într-un proces civil. Pentru a face rost de bani, prințul și-a vândut o cabană pe care o deținea în Elveția, scrie The Sun.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net