Sunt compatibili prințul Harry și Meghan Markle? Verdictul unui celebru astrolog britanic

Ultima actualizare:

Un expert a studiat compatibilitatea astrologică din cuplul prințul Harry și Meghan Markle. Ei nu vor petrece Crăciunul împreună cu familia regală. Familia regală are tradiții speciale pentru ziua Sfântă.

Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry. Sursa foto: Arhivă
Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry. Sursa foto: Arhivă

Experta în compatibilitate astrologică Inbaal Honigman spune că prințul Harry e născut sub semnul Fecioarei, care este un semn mai organizat, logic și sensibil din zodiac. Cu soarele în Fecioară, luna în Taur și ascendentul în Capricorn, el știe exact ceea ce face.

”Fiecare schimbare din viață- viața militară, petreceri, căsătorie, mutare- a fost rezultatul a ore de planificare. Nu un accident”, spune Honigman. În ceea ce o privește pe Meghan Markle, ”Ea e născută sub semnul Leului. Leul e puternic și mândru. Este netemător și pasionat și nu se dă în lături de la provocări. Sunt compatibili, dar e nevoie de multă sensibilitate din partea lui și de multă răbdare din partea ei”, a explicat astroloaga.

Crăciun virtual cu familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul împreună cu familia regală, în Marea Britanie. Un prieten al prințesei Diana spune însă că ei vor petrece totuși ”virtual” Crăciunul împreună cu familia regală.

„O vor suna pe Regină, fiindcă îmi imaginez că sunt extrem de extrovertiți. Își vor petrece Crăciunul în Los Angeles, dar vor vrea să facă parte și din Crăciunul din Marea Britanie”, a afirmat Stewart Pearce, fost antrenor vocal al lui Lady Di. Pe de altă parte, prințul William și soția lui, Kate Middleton, au dezvăluit că preferă să patineze și să joace Monopoly și Risk împreună cu copiii lor, de sărbători.

Felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge de anul acesta îi prezintă împreună cu cei trei copii într-o călătorie în Iordania.

Cum petrece, de obicei, Crăciunul familia regală?

Regina Elisabeta a II-a înregistrează un discurs care este difuzat în ziua de Crăciun. Membrii familiei regale obișnuiesc să vorbească în această zi cu ea. Înainte și după cină, Regina joacă bridge și canastă. Pentru micul dejun și marele prânz, bucătarii regali pregătesc 15-20 feluri de mâncare. În mod obișnuit, Regina și membrii familie regale merg la slujba de Crăciun la Biserica St Mary Magdalene de la Sandringham.

După slujbă, Regina mănâncă o salată cu creveți și homari, curcan fript și preparate tradiționale pe bază de păstârnac, morcovi, verzișoare de Bruxelles, budincă de Crăciun, la desert. Anul acesta Crăciunul va fi diferit Din cauza creșterii numărului de infectări cu varianta Omicron a virusului COVID-19, anul acesta planurile de Crăciun s-au schimbat în familia regală. Regina Elisabeta a II-a va stabili în cursul următoarelor 48 de ore care va fi programul de sărbătoare.

Ea așteaptă sfaturi de la consilierii care sunt în contact cu oficiali de la guvern. O decizie asupra locului și a modului în care regina și familia regală va serba Crăciunul în 2021 se va lua cât mai curând posibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net