Prinţul Harry, decizia care o va supăra pe Elisabeta. Ce va face, deşi nu vrea să participe la ceremonia de comemorare a Prinţul Philip

Ultima actualizare:

Prinţul Harry nu pare să lase loc de împăcare între el şi familia sa. După ce a anunţat recent că nu va participa la slujba de comemorare a Prinţului Philip, din 29 martie, de la Londra, fiul cel mic al Prinţesei Diana a luat o decizie care va deranja, cu siguranţă, membrii Casei Regale.

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harry
Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Harry

Prinţul Harry a dezvăluit că va participa la jocurile Invictus, din Haga. „Ne vedem curând”, a spus el, în olandeză, într-un clip în care apare îmbrăcat în portocaliu, culoarea embelă a Ţărilor de Jos.

Anunţul vine după ce ducele de Sussex a declarat că nu va merge în Marea Britanie, la slujba de comemorare a bunicului său, Prinţul Philip, notează mirror.co.uk.  Motivul invocat de Harry pentru absenţa sa de la evenimentul care se va ţine la Westminster este faptul că se teme pentru securitatea lui şi paza lui nu este una suficient de bună.

Decizia de a merge la Haga, în Ţările de Jos, va supăra, cu sigurnaţă, membrii Casei Regale, a declarat o sursă din preajma familiei.

Harry a anunţat că va merge la Haga, într-o ţinută portocalie, culoare Ţărilor de Jos
Harry a anunţat că va merge la Haga, într-o ţinută portocalie, culoare Ţărilor de Jos

„E păcat că va rata slujba de comemorare a bunicului său. Ar fi trebuit să fie un moment în care familia să se reunească pentru a îşi aminti de un om incredibil. De asemenea, toată lumea spera ca Regina să o cunoască pe Lilibet, ar fi fost cu adevărat o ocazie specială. Acum asta nu se va întâmpla. Dar el e dispus să meargă în Ţările de Jos, la Jocurile Invictus, la nici 500 de km distanţă. Cu siguranţă asta va răni sentimentele multora”, a declarat sursa.

Totuşi, un purtător de cuvânt a declarat că Prinţul Harry va face tot posibilul de a merge în Marea Britanie, cu cei doi copii ai săi, Archie şi Lilibet, pentru a petrece timp alături de Regina Elisabeta. 

Prinţul Harry a fondat Jocurile Invictus, în 2014

Jocurile Invictus de anul acesta vor avea loc la Haga, între 16 şi 22 aprilie. Prinţul Harry este fondatorul competiţiei, care se adresează veternarilor care au fost răniţi în război sau care nu mai pot participa la lupte din cauza unor probleme psihologice. Prima ediţie a avut loc în 2014, la Londra, iar apoi jocurile s-au mutat la Orlando, Toronto şi Sydney. De atfel,prima apariţie publică a lui Harry cu Meghan Markle a fost la ediţia din 2017, de la Toronto. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net