Cartea Prințului Harry va zdruncina din temelii familia regală britanică! Ce secrete ies la iveală

Ultima actualizare:

După ce a anunțat că în acest an urmează să publice o carte legată de viața sa, Prințul Harry i-a pus pe gânduri pe membrii familiei sale, având în vedere relația tensionată dintre ei, din ultima perioadă. Ce va dezvălui Harry, pe cine va acuza și ce secrete vor ieși la iveală?

Cartea Prințului Harry urmează să fie lansată anul acesta Foto: Getty
Cartea Prințului Harry urmează să fie lansată anul acesta Foto: Getty

Chiar și apropiații Prințului Harry au avertizat că în noua sa carte, Harry va dezvălui adevăratele sentimente pe care le are față de familia lui, în special față de mama sa vitregă, Camilla. Harry va „zgudui monarhia britanică”, spun aceștia, potrivit Daily Mail.

Cartea lui Harry va „zgudui monarhia britanică”

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, urmează să dezvăluie public totul despre relația sa cu familia sa înstrăinată într-un memoriu care urmează să fie publicat în cursul acestui an.

Familia regală a rămas profund îngrijorată de decizia lui Harry de a colabora în secret cu scriitorul câștigător al unui premiu Pulitzer, JR Moehringer, pentru redactarea unei cărți în care își va expune în mod public viața.

Se spune că Regina, Prințul Charles și Prințul William au fost complet șocați de anunțul lui Harry, care a dezvăluit că lucrează în secret de mai bine de un an la cartea sa. 

Surse apropiate ale ducelui de Sussex au ridicat un semnal avertizare către familia regală, dezvăluind că atunci când va apărea cartea, informațiile vor fi unele „explozive”. În special, se pare, în ceea ce o privește pe Ducesa de Cornwall și mama lui vitregă, Camilla.

Prințul Harry își va dezvălui adevărata părere despre Camilla, soția tatălui său

Deși tensiunile s-au diminuat între ei de-a lungul anilor, a fost mai mult pentru o demonstrație de unitate. Nu au o relație strânsă (Harry cu Camilla n.r)”, spun apropiații. 

Au fost probleme mari la început, dar pe măsură ce Harry și fratele său William au îmbătrânit și s-au maturizat, lucrurile s-au îmbunătățit și acum pot coexista ca adulți. Dar nu au fost niciodată apropiați de ea și încă nu sunt”, mai spun ei.

Toate acestea în contextul în care Camilla va fi încoronată alături de Prințul Charles, atunci când va veni momentul, devenind, astfel, Regină. Actuala Suverană a Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, și-a dat acordul și a explicat că asta e „dorința ei sinceră”, atunci când fiul ei va deveni Rege. 

Harry însă, pe de altă parte, n-ar fi la fel de încântat. Ducele de Sussex a ignorat aparent faptul că mamei lui vitrege i-a fost acordată binecuvântarea supremă de către Majestatea Sa și va deveni Regina Consort. Acesta nu a făcut niciun anunț public prin care să o felicite pe Camilla.

Mai mult decât atât, când a vorbit publicului 4 zile mai târziu de la anunț, acesta a ales să îi aducă un omagiu mamei sale, Prințesa Diana, pentru proiectele sale despre SIDA și HIV. O sursă apropiată Prințului spune că tăcerea sa recentă „spune multe” și susține că Harry are încă o relație rece cu mama lui vitregă.

Va fi o abordare cu adevărat intimă a sentimentelor lui despre familia lui și despre ceea ce s-a întâmplat în ruperea relației cu membrii familiei”, mai spun apropiații.

Ce subiecte va aborda Prințul Harry în cartea sa

Cartea lui Harry, care urmează să fie publicată de Random House la sfârșitul anului 2022, va aborda probabil relația rece a fraților cu ducesa de Cornwall, iar Harry își va declara „adevăratele” sentimente cu privire la mama lui vitregă.

Speranța mea este că spunându-mi povestea - suișuri și coborâșuri, greșeli, lecții învățate - pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, spune Harry. 

Harry le promite cititorilor să le ofere adevărul gol goluț despre copilăria și viața sa, prezentat cu acuratețe și onestitate. El va aborda, cel mai probabil, toate subiectele sensibile care au zguduit până în prezent familia regală britanică, de la plecarea lui din familie, până la acuzațiile de rasism la adresa lui Meghan Markle, soția lui, din partea membrilor familiei. De asemenea, acesta va vorbi și de copilăria lui trăită fără mamă, după decesul Prințesei Diana.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net