Prințesa Diana visa ca prințul Harry să ajungă rege într-o bună zi! Porecla pe care i-a oferit-o mezinului familiei

Ultima actualizare:

Prințul William va ocupa la un moment dat tronul Casei Regale a Marii Britanii, însă se pare că mama sa, prințesa Diana era de părere că altcineva s-ar descurca mult mai bine în postura de rege. Motivul pentru care Diana spera ca prințul Harry să devină conducător într-o zi. 

Diana era de părere că prințul Harry ar fi un rege mai bun decât William Sursă foto: Gettyimages
Diana era de părere că prințul Harry ar fi un rege mai bun decât William Sursă foto: Gettyimages

Din ziua în care s-a născut, prințul William a fost conștient de rolul important pe care îl joacă în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Ca moștenitor al tronului, probabil că într-o zi va fi rege și a fost conștient de destinul său încă de la o vârstă fragedă.

Potrivit unui expert regal, mama sa, prințesa Diana, a crezut dintotdeauna că fratele mai mic al lui William, prințul Harry, ar fi de fapt un monarh mai bun și chiar a avut o poreclă secretă pentru el!

Porecla pe care prințesa Diana i-a oferit-o prințului Harry

Regreta prințesă nu a divulgat de ce credea că fiul ei cel mic ar fi mai potrivit pentru postul de conducere, dar potrivit expertului regal, el i-a declarat de mai multe ori mamei sale că nu dorește să fie rege într-o bună zi. Și ca răspuns, se spune că Harry a declarat: „Dacă nu vrei slujba, o voi avea eu". Potrivit expertului regal Robert Jobson, acest lucru a determinat-o pe Diana să-l numească pe Harry GKH sau Bunul Rege Harry.

În 1995, în timpul celebrului ei interviu Panorama cu Martin Bashir, prințesa a fost întrebată dacă titlul de rege ar trebui să îi revină direct lui William, care atunci avea 13 ani.

Ea a spus: „Ei bine, trebuie să conștientizezi că William este foarte tânăr în acest moment, așa că nu este de dorit ca o povară ca asta să fie pusă pe umerii lui la o astfel de vârstă. Deci nu pot răspunde la această întrebare.”, declara Diana. 

Cu toate acestea, cu William aflat la doar câteva luni distanță de a împlini 40 de ani, o expertă regală a spus că crede că acesta este acum matur pentru viitorul său rol.

Cred că am văzut o reticență de a prelua rolul la începutul adolescenței, el și-a cunoscut destinul, așa cum nimeni dintre noi nu o face de la o vârstă atât de fragedă. Dar în ultimii doi ani, el a arătat că este omul potrivit pentru a deveni rege. Acceptă pe deplin rolul și responsabilitatea", susține expertul, confortm The Mirror. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net