Prin╚Ťesa Diana visa ca prin╚Ťul Harry s─â ajung─â rege ├«ntr-o bun─â zi! Porecla pe care i-a oferit-o mezinului familiei

25 ianuarie 2022

Prin╚Ťul William va ocupa la un moment dat tronul Casei Regale a Marii Britanii, ├«ns─â se pare c─â mama sa, prin╚Ťesa Diana era de p─ârere c─â altcineva s-ar descurca mult mai bine ├«n postura de rege. Motivul pentru care Diana spera ca prin╚Ťul Harry s─â devin─â conduc─âtor ├«ntr-o zi. 

image
Diana era de p─ârere c─â prin╚Ťul Harry ar fi un rege mai bun dec├ót William Surs─â foto: Gettyimages

Din ziua ├«n care s-a n─âscut, prin╚Ťul William a fost con╚Ötient de rolul important pe care ├«l joac─â ├«n cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Ca mo╚Ötenitor al tronului, probabil c─â ├«ntr-o zi va fi rege ╚Öi a fost con╚Ötient de destinul s─âu ├«nc─â de la o v├órst─â fraged─â.

Potrivit unui expert regal, mama sa, prin╚Ťesa Diana, a crezut dintotdeauna c─â fratele mai mic al lui William, prin╚Ťul Harry, ar fi de fapt un monarh mai bun ╚Öi chiar a avut o porecl─â secret─â pentru el!

Porecla pe care prin╚Ťesa Diana i-a oferit-o prin╚Ťului Harry

Regreta prin╚Ťes─â nu a divulgat de ce credea c─â fiul ei cel mic ar fi mai potrivit pentru postul de conducere, dar potrivit expertului regal, el i-a declarat de mai multe ori mamei sale c─â nu dore╚Öte s─â fie rege ├«ntr-o bun─â zi. ╚śi ca r─âspuns, se spune c─â Harry a declarat: ÔÇ×Dac─â nu vrei slujba, o voi avea eu". Potrivit expertului regal Robert Jobson, acest lucru a determinat-o pe Diana s─â-l numeasc─â pe Harry GKH sau Bunul Rege Harry.

stanga
dreapta
printesa diana printul charles jpeg
printesa diana profimedia 0607965547 jpeg
noaptea nuntii printesa diana si printul charles 2 jpeg
printul harry
printul harry familie (5) jpg
printul harry si printul william
printul william si printul harry 0 jpeg
printul harry jpeg
printul william jpeg
regina elisabeta si printul william

├Än 1995, ├«n timpul celebrului ei interviu Panorama cu Martin Bashir, prin╚Ťesa a fost ├«ntrebat─â dac─â titlul de rege ar trebui s─â ├«i revin─â direct lui William, care atunci avea 13 ani.

Ea a spus: ÔÇ×Ei bine, trebuie s─â con╚Ötientizezi c─â William este foarte t├ón─âr ├«n acest moment, a╚Öa c─â nu este de dorit ca o povar─â ca asta s─â fie pus─â pe umerii lui la o astfel de v├órst─â. Deci nu pot r─âspunde la aceast─â ├«ntrebare.ÔÇŁ, declara Diana. 

Cu toate acestea, cu William aflat la doar c├óteva luni distan╚Ť─â de a ├«mplini 40 de ani, o expert─â regal─â a spus c─â crede c─â acesta este acum matur pentru viitorul s─âu rol.

ÔÇ×Cred c─â am v─âzut o reticen╚Ť─â de a prelua rolul la ├«nceputul adolescen╚Ťei, el ╚Öi-a cunoscut destinul, a╚Öa cum nimeni dintre noi nu o face de la o v├órst─â at├ót de fraged─â. Dar ├«n ultimii doi ani, el a ar─âtat c─â este omul potrivit pentru a deveni rege. Accept─â pe deplin rolul ╚Öi responsabilitatea", sus╚Ťine expertul, confortm The Mirror. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg