Cum arată femeia care e confundată pe stradă cu Prințesa Diana

Ultima actualizare:

O femeie din Bournemouth, Marea Britanie, susține că după ce și-a tuns părul scurt, oamenii o opresc pe stradă să o întrebe dacă este rudă cu regretata Prințesa Diana sau chiar vreo fiică „din flori” a acesteia.

Cum arată „sosia” Prințesei Diana Foto: Getty Images
Cum arată „sosia” Prințesei Diana Foto: Getty Images

Sophie Eales a dezvăluit pentru tabloidul britanic Mirror că odată cu o schimbare de look pe care și-a dorit-o primește acum multe întrebări de la trecători. Aceștia o întreabă dacă este rudă cu Prințesa Diana sau dacă ar fi chiar fiica „neștiută” a regretatei Prințese de Wales.

Cum arată tânăra care e confundată pe stradă cu Prințesa Diana

Și pe bună dreptate, tunsoarea pe care și-a ales-o seamănă de minune cu cea pe care Prințesa Diana a făcut-o să fie precum o „semnătură personală”. De asemenea, pe Sophie o ajută și culoarea părului, dar și trăsăturile feței.

Sophie Eales, în vârstă de 24 de ani, a decis să își taie părul în 2021, iar de atunci spune că viața i s-a schimbat.

Voiam neapărat o schimbare. Mereu am avut părul lung, așa că m-am gândit într-o zi- de ce să nu încerc și altceva?

Mi-am tuns așa de scurt părul deoarece inițial voiam niște trepte, iar de acolo lucrurile au evoluat și a ajuns la lungimea asta. Iar după când am început să ies din casă cu noua tunsoare....

Oamenii au început să mă întrebe dacă sunt fiica Prințesei Diana. Îmi spun că semăn mult cu ea, primesc foarte multă atenție pe marginea acestui subiect. Mereu le răspund că nu...Știu cine e mama.. Dar e un compliment oricum”, a declarat tânăra pentru sursa anterior menționată.

Sophie a dezvăluit că unii oameni au vrut chiar să o îmbrățișeze, doar pentru că seamănă atât de mult cu Prințesa Diana, care era extrem de iubită. „Prima dată când am fost oprită pe stradă eram la o coadă. Când m-am întors erau oameni în jur care se uitau și m-au întrebat dacă mi-a mai spus cineva cât de bine semăn cu Prințesa Diana. Unii oameni vor chiar să facem și poze, sau vor îmbrățișări. Dar sunt prietenoși”, a adăugat.

Tânăra a explicat însă că ea nu crede că seamănă atât de bine cu Prințesa Diana, însă a dezvăluit că toată atenția pe care a primit-o a ajutat-o cu stima ei de sine. „Nu cred că semănăm. Eu doar am vrut să îmi fac o schimbare la păr..”, a mai spus Sophie.

Prințesa Diana, care a murit în 1997, a transformat această tunsoare într-o emblemă, multe admiratoare de-ale sale optând să-și taie părul pentru a arăta ca ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net