Prințul Charles vrea ca Ducii de Sussex să locuiască împreună cu el. Ce intenții ascunde cererea lui?

Ultima actualizare:

Prințul Charles i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, să locuiască alături de el atunci când vor vizita Marea Britanie, pe fondul mai multor temeri de securitate, dar și presimțirea că în noua carte a fiului său, acesta o va critica pe ducesa de Cornwall, partenera sa. Astfel, și-ar dori să împiedice acest lucru.

Prințul Charles vrea ca Ducii de Sussex să locuiască împreună cu el Foto: Getty
Prințul Charles vrea ca Ducii de Sussex să locuiască împreună cu el Foto: Getty

Prințul de Wales i-ar fi invitat pe Prințul Harry și familia sa să locuiască împreună cu el în timpul viziei lor în Marea Britanie, în speranța de a o întâlni pentru prima dată pe nepoata sa Lilibet, după ce aceasta s-a născut în California, în iunie anul trecut. Însă acesta nu ar fi singurul dintre motive, informează Daily Mail!

Prințul Charles și-ar dori ca Ducii de Sussex să locuiască cu el, ori de câte ori vizitează Marea Britanie

Se pare că Prințul Charles vrea să refacă relația cu fiul lui, Prințul Harry, iar acest moment ar reprezenta prima oară când familia se va reuni de când Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la a mai fi, în mod oficial, membri ai familiei regale.

Mai multe surse susțin că această ofertă „de pace” a fost făcută pe fondul preocupărilor de securitate în privința familiei regale, înainte de Jubileul Reginei, potrivit rapoartelor.

Totodată, cererea de a locui împreună ar veni și pe fondul speculațiilor potrivit cărora Prințul Charles s-ar teme că fiul său Harry o va critica pe Ducesa de Cornwall și relația ei cu Prințul de Wales în timpul copilăriei lui, în noua lui carte, care se presupune că ar da „tot adevărul pe față”.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Harry este extrem de loial și protector față de regretata lui mamă și de a-i onora numele și nu a fost de acord ca Ducesa de Cornwall să se „infiltreze” în familia lor și să fie numită marea dragoste a tatălui său.”

Așa cum era de așteptat, Prințului Harry i s-au părut incredibil de dificili acei primi ani (upă moartea mamei sale n.r) și ar putea să o învinovățească public pe Camilla pentru multe aspecte care au mers prost în copilăria lui și pentru trauma pe care a provocat-o întreaga situație”, au spus unele surse pentru The Mirror.

Charles o protejează pe Camilla. Ultimul lucru de care are nevoie – mai ales într-un an de sărbătoare care ar trebui să fie în întregime despre Regină – este un atac la adresa Camillei, într-un moment în care oamenii au început în sfârșit s-o placă”, au mai punctat sursele.

Motivul pentru care Prințul Harry nu ar veni în Marea Britanie

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, care locuiește în Montecito, California, împreună cu soția sa Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, și copiii lor, Archie și Lilibet, sunt așteptați să vină în Marea Britanie pentru Jubileul Reginei din 2022.

Cu toate acestea, o dispută recentă pe tema securității Ducilor de Sussex, asigurată în trecut de Poliția Metropolitană, a pus la îndoială revenirea lor, chiar și acum, pentru Jubileu.

Prințul Harry ar fi solicitat o revizuire judiciară a deciziei de a i se retrage dreptul de protecție oferit de poliția din Marea Britanie, după ce a renunțat la titlul său regal, susținând că este prea periculos să viziteze Regatul Unit fără gărzi de corp. În acest sens, a cerut să îi fie pusă la dispoziție pază și a amenințat că va acționa legal dacă nu se întâmplă acest lucru.

Și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Prințul Charles își dorește acum să îi aibă pe Ducii de Sussex aproape și să locuiască împreună, ori de câte ori vor vizita Marea Britanie.

Cât despre cartea sa, Harry le promite cititorilor să le ofere adevărul gol goluț despre copilăria și viața sa, prezentat cu acuratețe și onestitate. „Scriu această carte din postura bărbatului care s-a format în timp, nu Prințul care a primit acest titlu la naștere”, a spus Harry.

.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net