Incredibil cum face Prințul Charles baie în fiecare dimineață. Asta da obicei!

Ultima actualizare:

Prințul Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a și moșternitorul direct al tronului, are în spate o întreagă echipă care îl ajută cu treburile cotidiene, ieșind, astfel, la iveală, și rutina sa de dimineață, care a fost catalogată drept „bizară”. 

Rutina bizară pe care Prințul Charles o are de dimineață Foto: Getty Images
Rutina bizară pe care Prințul Charles o are de dimineață Foto: Getty Images

Se pare că Prințul Charles preferă o rutină de dimineață puțin mai neobișnuită pentru a da startul unei noi zile. Viitorul Rege are oameni care îl ajută cu tot ceea ce este necesar: gătitul meselor, planificarea întâlnirilor și chiar și făcutul patului!

Cel care a oferit detalii din rutina zilnică a Prințului este Paul Burrell, fost majordom și prieten apropiat al Prințesei Diana, regretata soție a lui Charles. Acesta a lucrat pentru familia regală în 1990. 

Rutina neobișnuită a Prințului Charles

În cadrul unui documentar realizat de Amazon Prime, denumit „Serving the Royals”, Blurell a dezvăluit cerințele exigente și puțin neobișnuite ale Prințului Charles, încă de dimineață. „Pijamalele îi sunt călcate în fiecare dimineață și cere ca și șireturile de la pantofi să îi fie călcate cu fierul de călcat”, a declarat acesta, potrivit Mirror.

Iar în ceea ce privește cerințele sale pentru timpul îmbăierii, se pare că Charles are reguli extrem de bine puse la punct și în această situație! „Temperatura apei trebuie să fie neapărat călduță și cada să fie doar pe jumătate plină”, a mai dezvăluit majordomul.

Fostul ajutor al familiei regale britanice a mai povestit că dopul de baie trebuie pus doar într-o anumită direcție, prosopul de baie trebuie aranjat într-un anume fel pe care îl preferă Prințul Charles, iar lenjeria lui intimă nu trebuie să aibă nici măcar o cută.

Care este situația dintre Prințul Charles și fiul lui, Prințul Harry

Să aibă, oare, și ceilalți membrii ai familiei regale britanice reguli la fel de stricte, chiar și atunci când vine vorba de o simplă baie? Și dacă tot am menționat familie, se pare că Prințul Charles își dorește neapărat ca fiul său, fostul Prinț Harry, să îl viziteze, mai informează publicația anterior menționată.

De când Prințul Harry a intrat în faza lui de „rebeliune” și a părăsit Marea Britanie, îi este dus dorul. De asemenea, Prințul Charles și-ar dori să petreacă timp și cu nepoțeii lui, acesta nemaivăzându-l pe Archie de pe vremea când micuțul avea doar 6 luni.

Totodată, Chales nici măcar nu a apucat să o cunoască pe cea mai mică nepoțică a lui, fetița Ducilor de Sussex și surioara lui Archie, Lilibet Diana, născută în iunie, care este denumită după porecla Reginei Elisabeta a II-a și după regretata Prințesă Diana.

Sursa anterior menționată mai susține și că Charles și-ar dori să repare ruptura dintre el și fiul lui, Prințul Harry, care a decis să se retragă din lumea „regalității”, alături de soția lui Meghan Markle, fiindu-i retras titlul regal.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net