Prințul Harry nu va participa la ceremonia de comemorare a Prințului Philip! Se teme să meargă în Marea Britanie

Un purtător de cuvând al casei regale britanice a dezvăluit că Prințul Harry nu se va întoarce în Marea Britanie pentru a participa la slujba comemorativă a Ducelui de Edinburgh, din motive de siguranță.

Prințul Harry nu va participa la ceremonia de comemorare a Prințului Philip Foto: Getty
Prințul Harry nu va participa la ceremonia de comemorare a Prințului Philip Foto: Getty

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, nu va participa la ceremonia de comemorare a bunicului său, Prințul Consort Philip, care a încetat din viață în luna aprilie a anului trecut. Slujba va avea loc la data de 29 martie, însă Prințul Harry va fi marele absent, potrivit purtătorului de cuvânt al Ducelui de Sussex.

Prințul Harry nu va participa la ceremonia de comemorare a bunicului său, Prințul Philip

Decizia vine după ce Prințul Harry a susținut în timpul unei audieri din cadrul procesului său împotriva guvernului din Marea Britanie că „nu se simte în siguranță” în țara sa, în urma suspendării serviciului său de protecție, după ce și-a pierdut titlul regal.

Ducele de Sussex a solicitat și o revizuire judiciară a deciziei guvernului britanic de a nu-i permite să plătească personal pentru protecția lui și a familiei sale atunci când se află în Marea Britanie, după ce i-au fost tăiate fondurile în acest sens. Cererea i-a fost refuzată, însă.

După ce a renunțat la titlul său regal și s-a mutat din țară, lui Harry i s-a spus că i se vor tăia fondurile alocate pentru pază și protecție, asigurată până atunci de poliția din Maria Britanie. Prințul Harry a decis să locuiască în prezent în SUA, alături de soția Meghan Markle și de cei doi copii ai lor.

Prințul Harry nu s-ar simți în siguranță să viziteze Marea Britanie

Astfel, se pare că Harry se teme să viziteze Marea Britanie, luând în calcul aceste considerente, și va lipsi de la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. 

Purtătorul său de cuvânt a adăugat, totuși, că Harry speră să-și viziteze bunica, pe Regina Elisabeta a II-a, cât de curând, potrivit hellomagazine.com. Se pare că acesta și-ar dori să vină însoțit și de copiii săi, Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de opt luni, în vizită din SUA, dar el și familia lui „nu se pot întoarce acasă” pentru că este prea periculos, a explicat un reprezentant legal al Ducelui de Sussex.

Este de la sine înțeles că vrea să se întoarcă să-și vadă familia și prietenii și să continue să sprijine organizațiile caritabile care îi sunt atât de aproape.”, spunea în urmă cu ceva vreme reprezentantul său legal.

Totuși, unele voci susțin că aceasta este doar o modalitate prin care Ducele de Sussex își snobează familia, în urma disputelor dintre el și membrii casei regale.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg