Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Duminică seara a avut loc decernarea Premiilor BAFTA 2022. Cea care a prezentat gala a fost actrița de origine australina Rebel Wilson. Actrița a făcut mai multe glume pe parcursul serii, nici măcar membrii Casei Regale a Marii Britanii nu au fost ocoliți de replicile acide.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost ținta glumelor actriței Rebel Wilson
Meghan Markle și Prințul Harry au fost ținta glumelor actriței Rebel Wilson

Rebel Wilson nu a trecut neobsevată duminică seară. Nu atât datorită ținutei spectaculoase și a faptului că a slăbit mai bine de treizeci de kilograme, ci pentru că a susținut un recital de glume, care mai de care mai controversate. 

Rebel Wilson a glumit pe seama Ducilor de Sussex, care au decis să se retragă în anul 2019 din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Actrița a făcut o referire, deloc subtilă, la interviul pe care aceștia l-au acordat celebrei prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey. 

Următorul nostru premiu este pentru cel mai bun film britanic, de la dramă la horror, la fantezie... Interviul lui Harry și Meghan cu Oprah a avut totul”, a glumit ea. Din păcate, actorii și regizorii prezenți în sală nu au părut să guste prea mult ironia lui Rebel. Actrița nu s-a oprit aici ci l-a atacat și pe Prințul Andrew despre care a menționat că și-ar fi dorit să creeze un musical, însă preferă să își păstreze vocea pentru rolurile pe care le deține în alte pelicule. 

Rebel Wilson a glumit pe seama interviului acordat de către Ducii de Sussex prezentatoarei Oprah Winfrey

Interviul acordat de către Ducii de Sussex prezentatoarei Oprah Winfrey a costat postul de televiziune CBS între 7 și 9 milioane de dolari, valoarea dreptului de difuzare. Pe parcursul a aproximativ două ore de conversație, soții și-au deschis sufletul în fața lui Oprah și au vorbit despree aspectele mai puțin știute din cadrul Familiei Regale. Prințul Charles s-a arătat revoltat după ce a vizionat interviul și, deopotrivă, dezamăgit de decizia fiului său de a oferi detalii din intimitate. 

Prințul Andrew a fost implicat într-un scandal fără precedent. El a fost acuzat de violarea unei tinere pe nume Virginia Giuffre, Cele două părți implicate în proces au reușit să ajungă la un consens, iar Prințul Andrew este nevoit să plăteascp victimei sale despăgubiri în valoare de 14 milioane de euro. Potrivit informațiilor oferite de presa britanică, Regina Elisabeta a II-a își vsa ajuta fiul să plătească o parte din suma colosală. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net