Cum a slăbit Rebel Wilson 35 de kg fără să meargă la sală? Asta a fost «arma» ei secretă

Ultima actualizare:

Rebel Wilson a dezvăluit modul foarte simplu în care a slăbit 35 kg. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că mersul pe jos – mai degrabă decât nesfârșitele antrenamente de mare intensitate – a fost de fapt arma ei secretă pentru pierderea în greutate.

Rebel Wilson a slăbit spectaculos Foto: Getty/ Instagram
Rebel Wilson a slăbit spectaculos Foto: Getty/ Instagram

Rebel Wilson a spus că un medic de la un centru de sănătate a sfătuit-o să se apuce de mers pe jos, insistând că este „cel mai bun mod” pentru ea de a pierde kilogramele. Sfatul acestuia s-a dovedit a fi unul extraordinar de bun. Actrița arată mai bine ca niciodată și se simte mult mai bine. 

«Doctorul mi-a spus: „Rebel, cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită este doar mersul pe jos. Nu trebuie să fie de mare intensitate, nu trebuie să fie în pantă, doar oră de mers pe jos zilnic. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită"»., a povestit Rebel Wilson, potrivit Daily Mail.

Rebel Wilson speră să inspire mai mulți oameni care se confruntă cu probleme de greutate

Foto: Instagram

Vedeta a recunoscut sincer că se simte „tristă” că a așteptat până la vârsta de 40 de ani pentru a îmbrățișa un stil de viață mai sănătos.

„Acum că știu că o pot face, uneori mă simt tristă că nu am făcut-o mai devreme”, a spus ea pentru InStyle. Rebel a spus că și-ar fi dorit să încerce când avea 30 de ani, nu 40.

„Dar călătoria fiecăruia este diferită și nu este o cursă sau o competiție. Am o empatie naturală pentru oricine se luptă cu probleme de greutate, deoarece asta este ceva cu care m-am luptat întotdeauna”, a adăugat Rebel Wilson.

Rebel a spus că „oricine poate să meargă la plimbare și să bea mai multă apă și să facă lucruri mici, consecvente, care le vor îmbunătăți viața” – și niciodată nu este prea târziu pentru a începe.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net