Cât de mult a slăbit Rihanna! Apariția de senzație a artistei

În cele mai recente imagini publicate de Rihanna pe platformele personale de socializare, artista pare că a câștigat definitiv lupta cu greutatea, având în vedere că în trecut aceasta pusese câteva kilograme în plus.

Rihanna, apariții din ce în ce mai sexy pe internet Foto: Instagram
Rihanna, apariții din ce în ce mai sexy pe internet Foto: Instagram

De ceva timp, cântăreața își menține silueta suplă, cu tonus, fără să-i fie afectate nici rotunjimile din zona bustului sau a posterioului. Iată cum s-a filmat!

Rihanna a fost dintotdeauna o artistă care nu s-a sfiit să își arate latura sezuală, atât în videoclipurile sale muzicale, cât și în mediul online, unde are un public larg, fiind urmărită de113 milioane de utilizatori!

Rihanna, tot mai sexy pe internet

Însă „audiența” nu s-a câștigat pur și simplu, peste noapte, cântăreața dominând de multă vreme topurile din industria muzicii. De asemenea, Rihanna mai și plusează când vine vorba de aspectul ei fizic, pozând adesea în ipostaze sexy pe conturile ei de socializare.

Acest lucru se întâmplă mai ales de când vedeta și-a lansat și un brand de lenjerie intimă, angajându-se pe ea drept model principal. Astfel, ședințele foto senzuale au venit în lanț, iar arista și-a arătat mândră formele pe rețelele de socializare.

Totuși, dacă acum formele rubensiene sunt tot mai apreciate, în urmă cu ceva vreme, când cântăreața pusese pe ea câteva kilograme în plus, admiratorii ei i-au atras imediat atenția. Rihanna spunea încă de pe atunci că ea se place exact așa cum este, cu forme, însă iată că acum a și reușit să mai scape de kilogramele de pe cântar și să-și formeze o siluetă cu tonus muscular, fără să-și piardă nici formele.

În cele mai recente imagini și videoclipuri publicate de Rihanna, artista își etalează mândră rotunjimile în creațiile brand-ului său anterior menționat, cu decolteul și posterioul la vedere. Ce s-a schimbat însă este că aceasta pare să aibă acum un abdomen lucrat la sală, fără să i se mai vadă „burtica” pe care mulți cârcotași o consideră inestetică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net