Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

Artista a pozat provocator pentru a şi promova colecţia de lenjerie intimă  jpeg
Rihanna este model pentru propria linie de lenjerie intimă

Deși fanii Rihannei au ajuns să îi reproșeze cântăreței internaționale că și-a cam neglijat cariera muzicală, deoarece aceasta nu a mai scos nicio melodie recent, se pare că vedeta și-a extins aria de interes și se concentrează în prezent pe celelalte afaceri ale sale. Pe lângă colecția de produse cosmetice pe care și-a lansat-o, Rihanna a vrut neapărat ca numele ei să rezoneze și în industria fashion-ului, astfel că a lucrat împreună cu angajații săi la o colecție de lenjerie intimă, pe care și-o promovează singură pe rețelele de socializare, în cea mai creativă modalitate.

Dacă nici Rihanna nu știe ce se vine în ziua de azi, cine să mai știe! Activând de mulți ani în showbiz-ul internațional, vedeta a învățat în timp cele mai bune trucuri care prind negreșit la public.

Atunci când vine vorba de promovarea liniei personale de lenjerie intimă, în loc să angajeze modele cunoscute care să-i poarte creațiile, Rihanna vrea să facă economie în propriul buget și a decis că cea mai bună modalitate de promovare este ea însăși.

Rihanna, mai sexy ca oricând, își promovează singură linia de lenjerie intimă

O artistă cu zeci de mii de fani întreaga lume nu poate decât să reușească la acest capitol! Ce le poate face mai mult cu ochiul adolescentelor decât idolul lor, într-o ipostază senzuală pe rețelele de socializare, mai ales când aceasta poartă propriile creații vestimentare care sunt comercializate și pot fi ușpr cumpărate?!

image
Rihanna și-a impresionat plăcut fanii cu ultima sa ședință foto

Astfel, dorind să fie și în ton cu perioada în care ne aflăm, Riri a lansat o colecție de lenjerie intimă sexy, cu tema „Ziua Îndrăgostiților”. Nu suntem experți în domeniu, însă putem să speculăm că în zilele următoare stocurile vor fi deja epuizate, având în vedere că imaginile cu îndrăgita cântăreața au fost extrem de bine primite în mediul virtual.

image
Rihanna și-a impresionat plăcut fanii cu ultima sa ședință foto Foto Instagram

Artista s-a fotografiat într-una dintre cele mai sumare și mai provocatoare lenjerii intime, purtând sutien și chiloți de culoare roz. Rihanna a pozat cu spatele, fără inhibiții, lăsându-și o parte de posterior la vedere, având în vedere croiul lenjeriei intime. În doar câteva ore de la publicarea fotografiei, imaginea respectivă a reușit să strâgă peste 4,5 milioane de like-uri din partea internauților. Asta da strategie de marketing!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
meghan markle 1 jpg
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg