Motivul bizar pentru care vecinii ducilor de Sussex sunt dezgustați de conacul luxos al prințului William

Numele lui Meghan Markle se află din nou în centrul unor controverse, deși au trecut mai bine de doi ani de când ea și prințul Harry au decis să părsească Casa Regală a Marii Britanii și se înceapă o nouă viață în California, Statele Unite ale Americii. 

Meghan Markle și prințul Haryy locuiesc într-un conac luxos din California Sursă: Gettyimages
Meghan Markle și prințul Haryy locuiesc într-un conac luxos din California Sursă: Gettyimages

Meghan Markle și prințul Harry au părăsit Casa Regală a Marii Britanii în anul 2019. Recent, prințul Harry a declarat că nu se simte în siguranță atunci când revine în țara natală și a solicitat să îi fie asigurată paza atunci când participă la diferite evenimente pe teritoriul Marii Britanii. 

Este un lucru cunoscut faptul că Meghan Markle nu a avut relații prea bune cu celălalte persoane din familia regală. Mai mult decât atât, mai mulți foști angajați au acuzat-o pe Meghan Markle de un comportament despotic. Mărturiile unui autor care a scris despre Casa Regală vin să întărească zvonurile care circulă despre temperamentul volatil al ducesei de Sussex. 

Tom Quinn a dezvăluit că Meghan Markle a țipat la o angajată a lui Kate Middleton și s-a comportat execrabil cu aceasta doar pentru că simțea că nu este tratată cu același respect de care soția prințului William se bucura. Mărturisirile lui Tom Quinn vin la scurtă perioadă de timă după ce în presa de peste Ocean a apărut un zvon care nu îi face deloc cinste ducesei de Sussex.

Tabloidele americane au scris că locuința ducilor de Sussex, din California este una dezorganizată și că vecinii sunt "pur și simplu dezgustați de mirosul emanat în jurul ei". Reprezentanții cuplului au fost contactați pentru comentarii, însă nu au dorit să răspundă afirmațiilor. 

Meghan Markle nu a plăcut-o niciodată pe Camilla

Meghan Markle nu a plăcut-o niciodată pe Camilla, iar prințul Harry nu a putut-o ierta niciodată pe viitoarea regină pentru faptul că a distrus relația dintre Charles și prințesa Diana, conform expertului regal Tom Bower.

"Se zvonește că niciodată nu a plăcut-o pe Camilla, iar eu cred că sentimentul este unul reciproc. Cele două sunt legate doar de antipatia pentru media, pasiunea pentru bărbați cunoscuți și viața trăită în lumina reflectoarelor. Din orice alt punct de vedere sunt diametral opuse", a declarat Tom Bower, conform The Mirror.  

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net