Regina Elisabeta a II-a, anunț de ultimă oră despre Camilla Bowles. Ce se va întâmpla când Charles va prelua tronul

Regina Elisabeta a II-a a făcut un anunț neașteptat în timpul discursului pe care l-a susținut cu ocazia împlinirii a 70 de ani de când a preluat tronul Marii Britanii de la tatăl său, regele George al VI-lea. 

Camilla va deveni regină consoartă atunci când prințul Charles va prelua tronul Marii Britanii
Camilla va deveni regină consoartă atunci când prințul Charles va prelua tronul Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a anunțat, în mod oficial că, atunci când fiul său, prințul Charles va deveni rege, partenera de viață a acestuia, Camilla va purta titlul de regină consoartă. 

Întru-un mesaj care marchează 70 de ani de la urcarea sa pe tronul Marii Britanii, regina Elisabeta a II-a a subliniat că este dorința sa sinceră ca ducesa de Cornwall să dețină titlul de regină consoartă atunci când fiul său va prelua conducerea. Suverana a subliniat că va acorda celor doi sprijinul pe care, la rândul ei l-a primit de-a lungul timpului. 

În mesaj, regina a vorbit și despre regretatul prinț Philip, dar și despre sacrificiile pe care el le-a făcut pentru a-i fi alături.

"Am fost binecuvântată pentru că în prințul Philip am putut găsi un partener dornic că poarte titlul de consort și să facă sacrificiile care decurg din acest tol, în mod lipisit de egoism. Același rol pe care și mama l-a îndeplinit în timpul domniei tatălui meu", a subliniat regina. 

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au fost „emoționați și onorați” de cuvintele rostite de către regină. 

Camilla și Charles s-au căsătorit în anul 2005 

Camilla și Charles sunt căsătoriți din 2005, iar ducesa este cea de-a doua soție a prințului de Wales, după prințesa Diana, de care a divorțat în 1996. 

Povestea lor de iubire a fost una plină de controverse, iar Camila Bowles a fost adesea judecată aspur de către public pentru faptele sale. În anul 2005, prințul Charles și Camilla s-au căsătorit, iar treptat britanicii au început să o simpatizeze pe ducesa de Cornwall. 

În ultima perioadă, ea este extrem de implicată în viața publică, iar regina a făcut un gest important față de ea chiar în ajunul Anului Nou, atunci când suvereana a anunțat  că ducesa de Cornwall devine membră a Ordinului Jartierei, cel mai înalt ordin cavaleresc.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net