Regina Elisabeta a II-a, apariţie uimitoare! A renunţat la toate regulile. Arată ca o bunicuţă obişnuită, cu batic pe cap

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă în mașina personală, în timpul unei călătorii, însă de această dată nu se mai afla ea la volan. Iată detaliul emoționant legat de locația în care se îndrepta Suverana!

Regina Elisabeta a II-a are 95 de ani Foto: Arhivă
Regina Elisabeta a II-a are 95 de ani Foto: Arhivă

Imaginile în care Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost surprinsă conducându-și de una singură bolidul au făcut înconjurul internetului la vremea respectivă, însă iată că nu mereu Suverana alege să fie ea cea care șofează. În cele mai recente fotografii, aceasta a apărea pe locul pasagerului din față, având la dispoziția sa un șofer.

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în mașina personală

De asemenea, dacă admiratorii Casei Regale Britanice sunt obișnuiți să o vadă mereu pe Regină îmbrăcată la 4 ace și purtând celebrele sale pălării și accesorii pentru cap, se pare că până și Regina Marii Britanii alege să se îmbrace mai lejer atunci când vine vorba de vizitele neoficiale.

Suverana a fost surprinsă purtând o eșarfă cu imprimeu în zona capului, pe post de batic, și o pereche de ochelari de soare cu ramele ușor transparente, care sunt chiar foarte în vogă în zilele noastre, atât ca formă, cât și ca nuanță.

Scoase din context, imaginile ar putea să înfățișeze orice femeie trecută de o anumită vârstă, dacă ne raportăm la ideea de „batic”, Regina amintindu-ne în aceste fotografii de bunicile noastre. Totuși, acest „look” al Suveranei a devenit unul emblematic, de data aceasta Regina optând pentru o eșarfă de mătase în culorile roșu și auriu.

Motivul călătoriei Reginei Elisabeta a II-a

Regina a fost văzută în Land Rover-ul său în Norfolk, înainte de aniversarea a 70 de ani de la moartea tatălui ei, George VI, care se împlinesc săptămâna viitoare.

Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a făcut o călătorie specială la Sandringham, urmând să stea la cabana Wood Farm a regretatului Prinț consort, care era foarte îndrăgită de către acesta. Regina Elisabeta a II-a va locui acolo pentru prima dată fără Prințul Philip, pe moșia Sandringham, după ce a petrecut perioada sărbătorilor la Castelul Windsor, informează Daily Mail.

Se pare că Regina a ales în mod special să stea acolo, în memoria soțului ei, care a murit în aprilie anul trecut, deși avea opțiunea de a locui pe proprietatea principală a Sandringham.

Suverana petrece de obicei perioada Crăciunului la Sandringham, dar a rămas în acest an la Castelul Windsor încă din toamnă, ca măsură de precauție împotriva COVID-19, și a organizat sărbătorile alături de Prințul Charles, Ducesa de Cornwall, Prințul Edward și Contesa de Wessex.

În pregătirea pentru comemorarea tatălui ei, George al VI-lea, care a murit la data de 6 februarie 1952, Regina a făcut o călătorie specială cu elicopterul, urmată de o scurtă călătorie cu mașina până în Norfolk, la Sandringham, acolo unde obișnuiește să își omagieze părintele. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net