Regina Elisabeta a II-a, apari┼úie uimitoare! A renun┼úat la toate regulile. Arat─â ca o bunicu┼ú─â obi┼čnuit─â, cu batic pe cap

28 ianuarie 2022

Regina Elisabeta a II-a a fost surprins─â ├«n ma╚Öina personal─â, ├«n timpul unei c─âl─âtorii, ├«ns─â de aceast─â dat─â nu se mai afla ea la volan. Iat─â detaliul emo╚Ťionant legat de loca╚Ťia ├«n care se ├«ndrepta Suverana!

regina elisabeta jpg
Regina Elisabeta a II-a are 95 de ani Foto: Arhiv─â

Imaginile ├«n care Regina Elisabeta a II-a, ├«n v├órst─â de 95 de ani, a fost surprins─â conduc├óndu-╚Öi de una singur─â bolidul au f─âcut ├«nconjurul internetului la vremea respectiv─â, ├«ns─â iat─â c─â nu mereu Suverana alege s─â fie ea cea care ╚Öofeaz─â. ├Än cele mai recente fotografii, aceasta a ap─ârea pe locul pasagerului din fa╚Ť─â, av├ónd la dispozi╚Ťia sa un ╚Öofer.

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în mașina personală

De asemenea, dac─â admiratorii Casei Regale Britanice sunt obi╚Önui╚Ťi s─â o vad─â mereu pe Regin─â ├«mbr─âcat─â la 4 ace ╚Öi purt├ónd celebrele sale p─âl─ârii ╚Öi accesorii pentru cap, se pare c─â p├ón─â ╚Öi Regina Marii Britanii alege s─â se ├«mbrace mai lejer atunci c├ónd vine vorba de vizitele neoficiale.

Suverana a fost surprins─â purt├ónd o e╚Öarf─â cu imprimeu ├«n zona capului, pe post de batic, ╚Öi o pereche de ochelari de soare cu ramele u╚Öor transparente, care sunt chiar foarte ├«n vog─â ├«n zilele noastre, at├ót ca form─â, c├ót ╚Öi ca nuan╚Ť─â.

Scoase din context, imaginile ar putea s─â ├«nf─â╚Ťi╚Öeze orice femeie trecut─â de o anumit─â v├órst─â, dac─â ne raport─âm la ideea de ÔÇ×baticÔÇŁ, Regina amintindu-ne ├«n aceste fotografii de bunicile noastre. Totu╚Öi, acest ÔÇ×lookÔÇŁ al Suveranei a devenit unul emblematic, de data aceasta Regina opt├ónd pentru o e╚Öarf─â de m─âtase ├«n culorile ro╚Öu ╚Öi auriu.

Motivul c─âl─âtoriei Reginei Elisabeta a II-a

Regina a fost văzută în Land Rover-ul său în Norfolk, înainte de aniversarea a 70 de ani de la moartea tatălui ei, George VI, care se împlinesc săptămâna viitoare.

Majestatea Sa, ├«n v├órst─â de 95 de ani, a f─âcut o c─âl─âtorie special─â la Sandringham, urm├ónd s─â stea la cabana Wood Farm a regretatului Prin╚Ť consort, care era foarte ├«ndr─âgit─â de c─âtre acesta. Regina Elisabeta a II-a va locui acolo pentru prima dat─â f─âr─â Prin╚Ťul Philip, pe mo╚Öia Sandringham, dup─â ce a petrecut perioada s─ârb─âtorilor la Castelul Windsor, informeaz─â Daily Mail.

Se pare c─â Regina a ales ├«n mod special s─â stea acolo, ├«n memoria so╚Ťului ei, care a murit ├«n aprilie anul trecut, de╚Öi avea op╚Ťiunea de a locui pe proprietatea principal─â a Sandringham.

stanga
dreapta
regina2 jpg
regina1 jpg
regina3 jpg
regina craciun (1) jpg
regina elisabeta hp jpeg
printul philip si regina elisabeta jpeg
kate middleton si regina
printul philip regina elisabeta jpeg

Suverana petrece de obicei perioada Cr─âciunului la Sandringham, dar a r─âmas ├«n acest an la Castelul Windsor ├«nc─â din toamn─â, ca m─âsur─â de precau╚Ťie ├«mpotriva COVID-19, ╚Öi a organizat s─ârb─âtorile al─âturi de Prin╚Ťul Charles, Ducesa de Cornwall, Prin╚Ťul Edward ╚Öi Contesa de Wessex.

├Än preg─âtirea pentru comemorarea tat─âlui ei, George al VI-lea, care a murit la data de 6 februarie 1952, Regina a f─âcut o c─âl─âtorie special─â cu elicopterul, urmat─â de o scurt─â c─âl─âtorie cu ma╚Öina p├ón─â ├«n Norfolk, la Sandringham, acolo unde obi╚Önuie╚Öte s─â ├«╚Öi omagieze p─ârintele. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png