Cum vrea Regina Elisabeta să îl ajute, din culise, pe Andrew. Prințul e la un pas de faliment

Prințul Andrew se teme că va fi ruinat financiar din cauza procesului în care este acuzat de viol. El are din ce în ce mai multe facturi și ar urma să aibă de plătit 10 milioane de lire femeii care spune că a abuzat-o sexual. Însă Andrew ar putea primi un ajutor nesperat din partea Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta ar vrea să îl ajute financiar pe Andrew foto: AFP
Regina Elisabeta ar vrea să îl ajute financiar pe Andrew foto: AFP

Prințul Andrew se află în mijlocul unui scandal de proporții, fiind acuzat că a violat o fată de 17 ani în urmă cu 19 ani. El a fost lăsat fără titluri de Regina Elisabeta, care i-a luat și patronajele. Andrew este acum considera un ”simplu cetățean”, nemaivând voie să folosească titlul de ”Alteța Sa Regală”.

Prințul Andrew, la un pas de faliment

Fără titlu, fără bani și fără susținerea familiei, Andrew s-ar grăbi să vândă un castel elvețian de 17 milioane de lire, pentru că ar putea avea de plătit 10 milioane de lire acuzatoarei sale, Virginia Giuffre.

În plus, el mai are de plătit deja două milioane de lire avocaților și încă șase milioane celei de la care a cumpărat castelul în 2014.

”Până acum, Andrew nu a realizat care sunt consecințele și cât de grav e cazul. Acum facturile se adună și se pare că ar trebui să plătească o înțelegere, se teme că va fi ruinat complet. Andrew a crezut, i s-a spus că totul va trece și asta nu s-a întâmplat, iar el a rămas cu o luptă grea de dus și va fi foarte greu să mai salveze măcar o urmă din reputația sa. Ar putea rămâne fără niciun ban”, a declarat o sursă din apropierea prințului, conform mirror.co.uk.

În plus, Regina ar fi determinată să nu îi dea bani pentru a o plăti pe Giuffre, din cauza că un asemenea gest ar dăuna Coroanei.

Regina Elisabeta ar vrea să îi plătească paza Prințului Andrew

Cu toate acestea, există o mare șansă ca Andrew să nu își piardă un ultim ajutor din partea Reginei. Se pare că Elisabeta ar vrea să plătească, în continuare, din fonduri private, paza fiului său, ale cărei costuri se ridică la 300.000 de lire sterline anual. Asta însă doar dacă fiul ei rămâne falit după process.

Surse din cadrul familiei regale britanice susțin că decizia nu e finală, însă, dacă Regina va face acest pas, el ar putea duce la probleme între membri Casei Regale. Totul pentru că, atunci când au decis să se desprindă de familie, Prințul Harry și Meghan Markle au fost obligați să își plătească singuri paza, iar ei nu au făcut greșelile lui Andrew.

Prințul Andrew a rămas fără titlurile regale

Palatul Buckingham a anunțat joi, 13 ianuarie, că Prințul Andrew va rămâne fără titlurile militare și fără patronaje. El a rămas și fără titlul de ”Alteța sa Regală”, dar reprezentanții Reginei nu au făcut anunțul public.

Decizia a fost comunicată lui Andrew cu doar două ore înainte de anunțul oficial, iar asta l-a lăsat în stare de șoc pe prinț. El a avut o întâlnire cu Regina, la prânz și a stat doar jumătate de oră cu mama sa.  

Cei care au luat decizia finală de a îl lăsa pe Andrew fără sprijinul familiei au fost Prințul Charles și Prințul William, iar Regina a acceptat că fiul ei nu mai poate fi ajutat.  

De altfel, Prințul Charles a refuzat sâmbătă să răspundă unor întrebări legate de Andrew, puse de reporter la o vizită oficială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net