Motivul pentru care Prin╚Ťul Charles este ┬ź├«ngrozit┬╗ s─â devin─â Rege! Are leg─âtur─â cu Regina Elisabeta a II-a

29 ianuarie 2022

Mo╚Ötenitorul Coroanei Regale a Marii Britanii, Prin╚Ťul Charles, s-a preg─âtit ├«n ultimii ani pentru marele moment ├«n care va ajunge Rege, ├«ns─â se pare c─â de╚Öi este gata pentru ├«ncoronare, exist─â totu╚Öi ╚Öi o serie de temeri care ├«l macin─â.

regina charles (2) jpg
Motivul pentru care se teme Prin╚Ťul Charles s─â devin─â Rege Foto: Getty

Un sondaj de anul trecut din Marea Britanie a scos la iveal─â faptul c─â cet─â╚Ťenii doresc ca ├«ncoronarea s-l ÔÇ×ocoleasc─âÔÇŁ Prin╚Ťul Charles ╚Öi s─â mearg─â direct la fiul s─âu, Prin╚Ťul William, atunci c├ónd domnia Reginei se termin─â. Cu toate acestea, Prin╚Ťul de Wales este hot─âr├ót s─â ├«i succed─â ├«ntr-o zi mamei sale.

Motivul pentru care Prin╚Ťul Charles se teme de momentul ├«ncoron─ârii

Cu toate acestea, surse apropiate familiei regale sus╚Ťin c─â Prin╚Ťul Charles se teme groaznic de marele moment, de╚Öi cumva ├«l a╚Öteapt─â, ├«n acela╚Öi timp. ├Än ciuda preg─âtirii sale de ani de zile pentru acest rol, impactul emo╚Ťional al pierderii mamei sale ar face ca ├«ntregul proces s─â fie incredibil de solicitant ╚Öi dureros pentru Charles, se tem exper╚Ťii.

Moartea Suveranei, ├«n v├órst─â de 95 de ani, l-ar afecta o perioad─â ├«ndelungat─â pe fiul ei, Prin╚Ťul Charles, sus╚Ťine autoarea Penny Junor, potrivit Mirror.

Ea spune c─â Prin╚Ťul de Wales este un b─ârbat foarte ÔÇ×emotiv ╚Öi sensibilÔÇŁ care s-a luptat cu greu ╚Öi cu moartea tat─âlui s─âu, Prin╚Ťul Philip, anul trecut.

De╚Öi Prin╚Ťul, ├«n v├órst─â de 73 de ani, se preg─âte╚Öte de mult─â vreme pentru preluarea func╚Ťiei ├«nalte, el va fi ÔÇ×devastatÔÇŁ s─â ia tronul de la mama sa, mai sunt de p─ârere exper╚Ťii.

stanga
dreapta
regina charles (4) jpg
GettyImages 145759206 jpg
regina charles (6) jpg
regina charles (3) jpg
regina charles (1) jpg
regina charles (5) jpg

 ÔÇ×Acesta este un moment de care s-a temut toat─â via╚Ťa. Rolul pentru care s-a tot preg─âtit ├«n to╚Ťi ace╚Öti ani ├«nseamn─â inevitabil moartea mamei sale, pe care o iube╚Öte foarte multÔÇŁ, a mai spus biograful Penny Junor. ÔÇ×A╚Öa c─â va fi o s─âpt─âm├ón─â groaznic─â pentru el ╚Öi cred c─â este destul de ├«ngrozit de ├«ntreaga situa╚ŤieÔÇŁ, a ad─âugat aceasta.

Se pare c─â Prin╚Ťul Charles nu a acceptat deloc u╚Öor nici moartea tat─âlui s─âu, Prin╚Ťul Philip, care a decedat anul trecut, la v├órsta de 99 de ani. ÔÇ×Este un om foarte sensibil, care a fost devastat de moartea tat─âlui s─âuÔÇŁ, mai spune ea.

Anul trecut, ├«n urma unui sondaj, s-a constatat c─â publicul nu l-ar dori pe Charles drept Rege, dorind ca titlul s─â mearg─â la fiul s─âu, Prin╚Ťul William, atunci c├ónd domnia Reginei se va termina.

Publicul nu l-ar dori pe Prin╚Ťul Charles pe tron

Cei de la Deltapoll au intervievat ├«n jur de 1.590 de adul╚Ťi ╚Öi s-a constatat, de asemenea, c─â p─ârerile sunt ├«mp─âr╚Ťite cu privire la cine ar trebui s─â preia tronul ╚Öi ├«n func╚Ťie de v├órst─â ╚Öi genera╚Ťia din care cei ├«ntreba╚Ťi f─âceau parte.

Cei mai tineri chiar au cerut chiar ca Prin╚Ťul ÔÇ×rebelÔÇŁ Harry s─â devin─â Rege. Aceasta a fost o lovitur─â dur─â pentru Prin╚Ťul Charles, ├«n special dup─â ce a tot ├«ncercat s─â ├«╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â imaginea public─â ├«n ultimele dou─â decenii.

Exper╚Ťii consider─â c─â Prin╚Ťul de Wales va fi un monarh diferit fa╚Ť─â de mama sa, av├ónd ├«n vedere schimb─ârile din lume care apar odat─â cu trecerea timpului.

Regina Elisabeta a II-a se pregătește în lunile următoare să-și sărbătorească Jubileul de platină, marcând cei 70 de ani pe tronul Marii Britanii.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg