Motivul pentru care Prințul Charles este «îngrozit» să devină Rege! Are legătură cu Regina Elisabeta a II-a

Moștenitorul Coroanei Regale a Marii Britanii, Prințul Charles, s-a pregătit în ultimii ani pentru marele moment în care va ajunge Rege, însă se pare că deși este gata pentru încoronare, există totuși și o serie de temeri care îl macină.

Motivul pentru care se teme Prințul Charles să devină Rege Foto: Getty
Motivul pentru care se teme Prințul Charles să devină Rege Foto: Getty

Un sondaj de anul trecut din Marea Britanie a scos la iveală faptul că cetățenii doresc ca încoronarea s-l „ocolească” Prințul Charles și să meargă direct la fiul său, Prințul William, atunci când domnia Reginei se termină. Cu toate acestea, Prințul de Wales este hotărât să îi succedă într-o zi mamei sale.

Motivul pentru care Prințul Charles se teme de momentul încoronării

Cu toate acestea, surse apropiate familiei regale susțin că Prințul Charles se teme groaznic de marele moment, deși cumva îl așteaptă, în același timp. În ciuda pregătirii sale de ani de zile pentru acest rol, impactul emoțional al pierderii mamei sale ar face ca întregul proces să fie incredibil de solicitant și dureros pentru Charles, se tem experții.

Moartea Suveranei, în vârstă de 95 de ani, l-ar afecta o perioadă îndelungată pe fiul ei, Prințul Charles, susține autoarea Penny Junor, potrivit Mirror.

Ea spune că Prințul de Wales este un bărbat foarte „emotiv și sensibil” care s-a luptat cu greu și cu moartea tatălui său, Prințul Philip, anul trecut.

Deși Prințul, în vârstă de 73 de ani, se pregătește de multă vreme pentru preluarea funcției înalte, el va fi „devastat” să ia tronul de la mama sa, mai sunt de părere experții.

 „Acesta este un moment de care s-a temut toată viața. Rolul pentru care s-a tot pregătit în toți acești ani înseamnă inevitabil moartea mamei sale, pe care o iubește foarte mult”, a mai spus biograful Penny Junor. „Așa că va fi o săptămână groaznică pentru el și cred că este destul de îngrozit de întreaga situație”, a adăugat aceasta.

Se pare că Prințul Charles nu a acceptat deloc ușor nici moartea tatălui său, Prințul Philip, care a decedat anul trecut, la vârsta de 99 de ani. „Este un om foarte sensibil, care a fost devastat de moartea tatălui său”, mai spune ea.

Anul trecut, în urma unui sondaj, s-a constatat că publicul nu l-ar dori pe Charles drept Rege, dorind ca titlul să meargă la fiul său, Prințul William, atunci când domnia Reginei se va termina.

Publicul nu l-ar dori pe Prințul Charles pe tron

Cei de la Deltapoll au intervievat în jur de 1.590 de adulți și s-a constatat, de asemenea, că părerile sunt împărțite cu privire la cine ar trebui să preia tronul și în funcție de vârstă și generația din care cei întrebați făceau parte.

Cei mai tineri chiar au cerut chiar ca Prințul „rebel” Harry să devină Rege. Aceasta a fost o lovitură dură pentru Prințul Charles, în special după ce a tot încercat să își îmbunătățească imaginea publică în ultimele două decenii.

Experții consideră că Prințul de Wales va fi un monarh diferit față de mama sa, având în vedere schimbările din lume care apar odată cu trecerea timpului.

Regina Elisabeta a II-a se pregătește în lunile următoare să-și sărbătorească Jubileul de platină, marcând cei 70 de ani pe tronul Marii Britanii.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net