Prinţul William şi Kate Middleton, gest tandru în public. Rar îi vezi aşa

Ca membrii ai familiei regale britanice, Prinţul William şi Kate Middleton trebuie să evite gesturile tandre sau atingerile în public. Ducii de Cambridge au oferit însă un moment afectos discret în timpul concertului de Crăciun de la Westminster Abbey.

Kate Middleton şi Prinţul William au patricipat la un concert de Crăciun foto: AFP
Kate Middleton şi Prinţul William au patricipat la un concert de Crăciun foto: AFP

Evenimentul va fi transmis pe postul britanic ITV în seara de Ajun şi un preview a fost lansat deja. În imaginile publicate, se vede cum Prinţul William se întoarce la soţia sa, în timp ce Ellie Goulding cântă piesa “Have Yourself A Merry Little Christmas”. Kate întoarce şi ea privirea înspre soţul ei, iar cei doi îşi zâmbesc cu subînţeles.

Prinţul William şi Kate Middleton, zâmbet cu subînţeles în public Foto: ITV
Prinţul William şi Kate Middleton, zâmbet cu subînţeles în public Foto: ITV

Era şi firesc. Conform dailymail.co.uk, Ellie Goulding le-a amintit ducilor de nunta lor din 2011. Atunci, cântăreaţa a interpretat piesa “Your Song”, a lui Elton John, pe care William şi Kate au avut dansul mirilor.

Concertul de Crăciun, organizat de Kate Middleton

Ellia Goulding s-a aflat acum pe lista invitaţilor speciali la concertul de Crăciun organizat de Ducesa de Cambridge, care a fost filmat pe 8 decembrie, la Westminster Abbey, în Londra. Întreg concertul va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, la ora locală 19.30 (ora României 21.30).

Concertul este suţinut de Fundaţia Regală şi va conţine momente dedicate celor care luptă împotriva pandemiei provocate de Covid-19. Printre invitaţi se numără şi alţi membri ai familiei regale britanice, dar şi oameni simpli cu poveşti impresionante. Printre aceștia se numără și o pacientă cu leucemie, în vârstă de doar 6 ani, care a colaborat cu Kate pentru albumul său foto din perioada lockdown-ului și Tony Hudgell, un băiețel de 7 ani cu ambele picioare amputate, după ce a fost abuzat de părinți,

Puloverul purtat de Kate Middleton, sold out

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul impecabil, iar concertul de Crăciun nu a făcut excepţie. Ducesa a purtat o rochie roşie, lungă, cu o fundă supradimensionată, cu pantofi şi un plic în aceaşi culoare.

În plus, în clipul de promovare al evenimentului, Kate Middleton apare într-un pulover Miu Miu, roşu, de peste 1.400 de euro. Piesa vestimentară s-a epuizat deja de pe stoc în Regatul Unit după ce fanii ducesei au văzut-o purtând-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net