Locuința secretă a Prințul William și a lui Kate Middleton. Singura imagine cu vila de care nu știa nimeni până acum

image
Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copiifoto: Instagram

Prințul William și Kate Middleton au o a treia casă, ținută secret până acum. De fapt, reședința e atât de ferită de ochii publicului, încât nici nu prea există fotografii cu ea.

Ducii de Cambridge și-au crescut primii doi copii, pe Prințul George și Prințesa Charlotte, la casa lor din Norfolk, conacul Anmer, iar reședința oficială a familiei e Palatul Kensington din vestul Londrei. Ei mai au însă o casă, o vilă cu trei dormitoare, pe domeniul Castelului Balmoral din Scoția. Reședința e însă ținută secretă și există doar o poză, cu exteriorul casei, felul în care arată la interior nefiind știut de nimeni.  

Potrivit thesun.co.uk, locuința e un cadou făcut lui William de străbunica lui, Regina Mamă, cu scurt timp înainte e moartea ei în 2002. 

image
Aceasta e singura imagine cu reședința secretă a lui William și a lui Kate de pe domeniul Balmoral

Barmoral e reședința de vară a Reginei Elisabeta a II-a și e vizitat des de membrii familiei, inclusiv de Kate și cei trei copii, Charlotte, George și Louis. Datorită vilei secrete, ducii de Cambridge și copiii lor au posibilitatea de a petrece timp separat de restul familiei. 

Potrivit surselor apropiate Casei regale, William și Kate vin aici de când erau studenți la Universitatea St. Andrew's, pe când erau doar iubiți.

Domeniul de la Balmoral are în total 150 de vile și clădiri, inclusiv una deținută de Prințul Charles, și o suprafață de peste 20.000 de hectare. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
contor energie electrica
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg