Kate Middleton, strălucitoare în ținutele de Crăciun

Ultima actualizare:

Admiratorii Casei Regale Britanice au putut privi o mică parte din imaginea de ansamblu a evenimentului de Crăciun organizat de familia regală, Royal Carols: Together at Christmas ( Colinde regale, împreună de Crăciun n.r), găzduit de nimeni alta decât Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

Kate Middleton / Foto: Getty Images
Kate Middleton / Foto: Getty Images

Evenimentul festiv va fi difuzat în ajunul Crăciunului, însă până atunci au putut fi văzute câteva secvențe din „spatele cortinei”. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (39) a intrat în febra Sărbătorilor și a ales să îmbrace, pentru show-ul anterior menționat, o ținută perfect aleasă pentru ocazie. Soția Prințului William a îmbrăcat un pulover ornat ca de Crăciun, în care a strălucit! 

Kate Middleton strălucește și în ținute de Crăciun

Kate a optat pentru un pulover roșu, o culoare în spiritul Crăciunului, cu guler alb și mai multe ornamente aurii, sub formă de nasturi. În rest, Ducesa a ales să se prezinte exact așa cum ne-a obișnuit, fără prea mult machiaj sau brizbriz-uri, aceata găsindu-și foarte bine eleganța în simplitate.

Show-ul cu colinde cuprinde o listă întreagă de vedete, printre care și Leona Lewis care va cânta, dar și mai mulți invitați care i-au intrat la inimă Ducesei.

Printre aceștia se numără și o pacientă cu leucemie, în vârstă de doar 6 ani, care a colaborat cu Kate pentru albumul său foto din perioada lockdown-ului și Tony Hudgell, un băiețel de 7 ani cu ambele picioare amputate, după ce a fost abuzat de părinți, informează The Sun.

Într-un filmuleț de prezentare al evenimentului, Kate a declarat: „Sunt atât de entuziasmată să prezint show-ul aici, la Westminster Abbey”.

Ducele și Ducesa de Cambrige au fost întâmpinați de copii care cântau colinde, dar și de o pereche de reni, pe care Kate Middleton i-a și mângâiat pe creștet.

kate middleton (2) jpg

Royal Carols: Together At Christmas va avea premiera pe 24 decembrie, la ora 19:30, pe ITV, și va include o serie întreagă de momente festive, colinde și citiri, toate prezentate de Ducesa de Cambridge. Show-ul a fost filmat în data de 8 decembrie, când Kate a fost văzută purtând o rochie roșie, lungă până în pământ, cu o fundă supradimensionată în zona gâtului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net