Ducesa Kate, de la momentul când Will i-a dat papucii până în prezent, când „se simte în elementul ei în sânul casei regale‟

Ultima actualizare:

     A convins-o pe Regină că e demnă de tron? @Gettyclickpentrufemei.ro
A convins-o pe Regină că e demnă de tron? @Gettyclickpentrufemei.ro

Ducesă, soţie de prinţ moştenitor al regatului britanic, mamă şi model pentru femeile din toată lumea. Kate a cucerit, odată cu inima lui William, şi pe cele ale admiratorilor regali, care au văzut-o maturizându-se şi şlefuindu-se în această doamna de 39 de ani, perfectă în ţinută şi atitudine pentru rolul care i se pregăteşte: de regină-consoartă.

Popularitatea Ducesei de Cambridge a ajuns până la stele în această perioadă, în care cumnata ei de peste Ocean, Meghan Markle, continuă să-şi dea cu stângu-n dreptul prin tot ceea ce face în Los Angeles şi declară în presa americană, astfel încât ea şi Prinţul Harry aproape c-au devenit un cuplu detestat în Anglia.

În tot acest timp, soţia Prinţului William dă un exemplu de cum ar trebui să se comporte, cât mai exemplar, o membră a casei regale britanice, cucerind din ce în ce mai mult prin eleganţa ei, distincţia şi respectul pentru coroană. Iar etichetele de „prea fadă‟ şi „prea sobră‟ pe care i le-au pus unii cârcotaşi, în aceşti zece ani de când este căsătorită cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a, au început să se desprindă de pe această ducesă, care pare-a fi într-o reinventare stilistică.

Citește aici continuarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net