Kate Middleton, superbă la concertul de Crăciun! Mesajul de Sărbători al ducesei de Cambridge

9 decembrie 2021
article img
Kate Middleton a impresionat la concertul de Crăciun foto: Getty

Ducele și ducesa de Cambridge au fost întîmpinați de un grup de copii în fața Catedralei Abbey. Ei au cîntat melodii specifice sărbătorilor de iarnă, spre bucuria celor prezenți. 

article img
Kate Middleton şi Prinţul William au participat la un concert de Crăciunfoto: Getty

Kate Middleton a furat din nou toate privirile, cu zîmbetul molipsitor și vestimentația aleasă. Ducesa a purtat un palton roșu aprins. Nu au lipsit nici accesoriile împrumutate de la regina Elisabeta a II-a. De această dată, Kate Middleton a mizat pe o pereche de cercei pentru a-și completa ținuta.

Concertul de Crăciun, urmat de un șir de povești impresionante, va fi difuzat în Ajunul Crăciunului pe postul de televiziune ITV. Într-un mesaj înregistrat, ducesa de Cambridge vorbește despre pandemie și despre modul în care viețile ni s-au schimbat.

article img
Kate a purtat un palton roșu aprinsfoto: Getty

“Pandemia ne-a arătat cît de important este să fim împreună. Perioada de izolare față de cei dragi este pur și simplu sfîșietoare. Am pierdut persoane pe care le-am iubit, am văzut oameni din prima linie muncind sub presiune teribilă și am experimentat izolarea dureroasă. Însă am văzut și solidaritate pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea”, au fost cuvintele lui Kate.

Citește și:

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

Îi copiază Kate Middleton ținutele lui Meghan Markle? Iată ce zic experții!