Secretul felicitării de Crăciun a ducilor de Cambridge. Promisiunea făcută acum trei ani de William lui Kate

image
Kate Middleton şi Prinţul William, alături de copiii lor, pe felicitarea de Crăciun din 2021foto: Palatul Kesington

Ca în fiecare an, Prinţul William şi Kate Middleton au trimis o superbă felicitare de Crăciun, în care apar într-o fotografie alături de cei trei copii ai lor, Charlotte, George şi Louis. Anul acesta, imaginea a fost diferită de cele cu care ne-au obişnuit însă: locul unei scene tradiţionale de Crăciun a fost luat de o imagine însorită dintr-o vacanţă de familie. Şi asta pentru să şedinţa foto a fost realizată în timpul unei călătorii în Iordan, din acest an. 

Imaginea nu este însă doar o amintire de familie, însă. Este şi dovada că William şi-a ţinut o promisiune veche de trei ani faţă de soţia sa. Asta pentru că Iordan a fost casa familiei Middleton timp de trei ani, în anii 80, când tatăl lui Kate a lucrat în aceea regiune ca pilot British Airways. 

În 2018, William a mers acolo în timpul unui turneu în Orientul Mijlociu. Kate nu a putut fi alături de el, însă, pentru că tocmai îl născuse pe Louis. La acea vreme, ducele de Cambridge a povestit că soţia lui a fost "foarte supărată" că nu poate veni, pentru că îi era dor de Iordan. Tot atunci, el a promis că se va întoarce cu familia lui. Şi aşa a făcut, în 2021, când i-a dus pe Kate şi cei trei copii în regiune, potrivit mirror.co.uk. 

Kate Middleton şi Prinţul William, gest neaşteptat de afecţiune în poza de Crăciun

Ducii de Cambridge au decis chiar să înlocuiască cadrele de Crăciun realizate în Norfolk, unde obişnuiesc să se retragă de Sărbători, cu o imagine din această călătorie. Cu zâmbete largi pe buze, Kate şi William se ating unul pe altul afectuos pe genunchi, într-una dintre rarele ocazii când sunt fizici în public. George şi Charlotte stau lângă părinţii lor, iar mezinul Louis în faţa lui Kate. Ducesa poartă o rochie khaki, iar William o pererche de pantaloni scurţi. Şi cei mici au ţinute relaxate: Charlotte o rochiţă de vară blue, George un tricou camouflage şi pantaloni scurţi, iar Louis un tricou în dungi şi pantaloni tot scurţi. 

Citeşte şi

Kate Middleton, superbă la concertul de Crăciun! Mesajul de Sărbători al ducesei de Cambridge

Cele mai frumoase ținute "verzi" purtate de Kate Middleton și motivul pentru care ducesa adoră această culoare

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg