Meghan Markle, însărcinată a treia oară?

27 ianuarie 2022

Au ap─ârut zvonuri c─â Meghan Markle, so╚Ťia prin╚Ťului Harry, ar fi ├«ns─ârcinat─â a treia oar─â, alimentate de o poz─â ├«n care ea ar fi ap─ârut cu rotunjimi ├«n zona abdomenului.

image
Meghan ╚Öi Haryy ar fi foarte ferici╚Ťi s─â devin─â din nou p─ârin╚Ťi Foto: Getty Images

Au ap─ârut zvonuri c─â Meghan Markle (40 de ani), so╚Ťia prin╚Ťului Harry (37 de ani), ar fi ├«ns─ârcinat─â a treia oar─â. Sarcina ar fi survenit la mai pu╚Ťin de un an dup─â venirea pe lume a feti╚Ťei lor, micu╚Ťa Lilibet, dup─â cum sus╚Ťin zvonurile, citate de publica╚Ťia ÔÇŁNeue PostÔÇŁ.

Vor s─â se mute

Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry se gr─âbesc s─â se mute de unde stau. Sunt nemul╚Ťumi╚Ťi pentru c─â pe proprietatea lor ar fi o scurgere de noroi. Zvonurile c─â ar putea deveni din nou p─ârin╚Ťi sunt alimentate de ÔÇŁNeue PostÔÇŁ prin publicarea unei poze a ducesei de Sussex cu rotunjimi suspecte ├«n zona abdomenului.

Cuplul ar fi fericit

├Än ciuda faptului c─â o scurgere de noroi ar amenin╚Ťa proprietatea lor din Montecito, California, SUA, cuplul ar fi fericit pentru c─â ar mai a╚Ötepta un copil. Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan au un b─âie╚Ťel, Archie, care ├«n mai ├«mpline╚Öte trei ani, ╚Öi o feti╚Ť─â, n─âscut─â la 4 iunie 2021, ├«n v├órst─â de 7 luni. Au ap─ârut zvonuri c─â Meghan Markle, so╚Ťia prin╚Ťului Harry, ar fi ├«ns─ârcinat─â a treia oar─â.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg