Transformarea spectaculoasă a lui Rebel Wilson! Cum arată actrița după ce a slăbit 31 de kilograme

Ultima actualizare:

Premiile BAFTA au fost decernate duminică, 13 martie, iar marea câștigătoare a ediției a fost pelicula Dune, recompensată cu cinci trofee la categoriile tehnice. Decernarea premiilor nu a fost lipisită de comentarii savuroase, iar actrița Rebel Wilson, cea care a prezentat gala, s-a aflat în centrul atenției. 

Rebel Wilson a surprins publicul de la BAFTA prin transformarea radicală de look
Rebel Wilson a surprins publicul de la BAFTA prin transformarea radicală de look

Rebel Wilson a prezentat gala Premiilor BAFTA și a reușit să obțină atenția tuturor celor prezenți în salp, dar și a telespectatorilor din fața micilor ecrane. Vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 31 de kilograme în timp-record, iar rochia roșu aprins pe care a ales-o i-a venit ca turnată și i-a accentuat frumusețea.

Rebel Wilson a slăbit 31 de kilograme Sursă foto: Profimedia
Rebel Wilson a slăbit 31 de kilograme Sursă foto: Profimedia

Rebel a dezvăluit, pe un ton glumeț, care a fost motivul care a determinat-o să slăbească atât de dramatic, însă nu toți au gustat glumele vedetei de origine australiană. 

S-ar putea să arăt puțin diferit față de ultima dată când m-ați văzut aici, aproximativ acum doi ani. Sper că J.K Rowling este de acord cu transformarea pe care am suferit-o. Toată lumea mă întreabă de ce am slăbit și sincer am făcut asta pentru că vreau să obțin atenția lui Robert Pattinson. Glumesc, nu am făcut asta doar pentru a avea atenția unui tip, ci pentru a primi mai multe roluri", a fost o parte din discursul vedetei.

În timp ce unii s-au amuzat copios, au existat și critici care au susținut că întreaga apariție a lui Rebel Wilson a fost una penibilă, iar glumele vedetei ar fi fost complet nepotrivite contextului. Piers Morgan a fost nemilos și a scris pe pagina personală de Twitter că este stupefiat de cât de prost poate să prezinte Rebel Wilson Premiile BAFTA.

Într-un interviu recent, Rebel Wilson a dezvăluit care a fost rețeta pe care a urmat-o cu strictețe pentru a slăbi. Vedeta a urmat Metoda Mayr, în care te concentrezi pe mestecatul corect al alimentelor și pe a mânca încet. Susține că metoda a ajutat-o să dea jos kilogramele nedorite. 

Marii câștigători de la BAFTA 2022

Pelicula „Dune”, recompensată cu cinci trofee în categoriile tehnice, a fost marele câştigător al premiilor BAFTA 2022. „The Power of the Dog” a obţinut premiile pentru regie şi pentru cel mai bun film. Will Smith a obținut premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în timp ce actrița Joanna Scanlan a fost desemantă cea mai bună actriță într-un rol principal pentru prestația avută în filmul „After Love". 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net