Prinţul Andrew a scăpat de procesul de viol. Suma pe care i-o va da victimei, plătită de Regina Elisabeta

Prinţul Andrew a reuşit să scape de procesul în care era acuzat de viol. El a ajuns la o înţelegere cu victima Virginia Giuffre. Palatul Buckingham nu a dat nicio declaraţie pe marginea subiectului, însă experţii cred că familia regală are motive de temere, pentru că Andrew şi Giuffre nu au semnat niciun clauză de confidenţialitate.

Prinţul Andrew a ajuns la o înţelegere cu victima sa foto: AFP
Prinţul Andrew a ajuns la o înţelegere cu victima sa foto: AFP

Prinţul Andrew va plăti o sumă de bani Virginiei Giuffre, după ce au ajuns la un acord. Cât va scoate fiul Reginei Elisabeta din buzunare nu se ştie, dar se vehiculează că va trebui să îi dea chiar 14 milioane de euro femeii. Procesul ar fi trebuit să înceapă în scurt timp, iar Andrew urma să fie audiat pentru două zile la rând, fiind acuzat că a violat-o şi abuzat-o pe Giuffre, pe când aceasta avea 17 ani.  

Virginia Giuffre ar putea face detaliile abuzurilor publice

Înţelegerea lasă însă multe semne de întrebare, susţine thesun.co.uk. Mai mult, Giuffre nu a semnat o clauză de confidenţialitate, aşa că ea ar putea oricând să facă publice detalii care ar putea să distrugă familia regală.

“Suma pe care o va primi clienta mea e confidenţială, dar nu există clauză. Dacă oamenii din Marea Britanie vor să ştie de unde vin banii pe care îi va da Andrew, pot să îl întrebe pe el”, a declarat avocatul lui Giuffre, David Boies.

Conform expertei regale Angela Levin, Casa Regală ar putea fi umilită de dezvălurile Virginiei Giuffre: “Ea poate să scrie o carte despre poveste sau să spună orice. Totul ar putea dura la nesfârşit”.

Ce spune înţelegerea la care au ajuns Andrew şi Giuffre

Detaliile înţelegerii la care au ajuns Andrew şi victima sa arată că prinţul s-a angajat să facă o donaţie substantial pentru organizaţie de caritate a lui Giuffre, pentru victimele abuzurilor. Andrew a promis să arate că regretă asocierea cu Epstein "prin sprijinul acordat luptei împotriva traficului de fiinţe umane şi a victimelor sale”.

Este prima oară când Andrew arată remuşcari pentru relaţia sa cu Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell, cunoscuţi pentru că au traficat minore. În trecut, el a susţinut că nu era apropiat de cei doi.

Virginia Giuffre l-a acuzat pe Andrew în 2011 de viol

Virginia Giuffre l-a dat în judecată pe Andrew, pentru prima oară, în august 2021. Acuzaţiile au fost lansate iniţial în 2011. Ea a povestit că a fost obligată să se culce cu Andrew în casa lui Ghislaine Maxwell din Londra, prima oară, iar apoi a mai fost forţată de cel puţin alte două ori. La acel moment, în 2001, Giuffre avea 17 ani, iar Andrew 41.

Într-un interviu în 2019, Andrew a negat acuzaţiile şi a spus că nu o ţine minte pe Virginia Giuffre. 

Regina Elisabeta îl va ajuta pe Andrew să plătească suma

Andrew, alături de mama sa, Regina Elisabeta foto: AFP
Andrew, alături de mama sa, Regina Elisabeta foto: AFP

Palatul Buckingham nu a dat nicio declaraţie despre înţelegerea la care a ajuns Prinţul Andrew cu Virginia Giuffre. Însă surse din preajma Casei regale susţin că Andrew va fi ajutat de Regina Elisabeta a II-a să plătească suma de bani pe care trebuie să i-o dea Virginiei Giuffre. 

Asta pentru că Andrew nu are nicio sursă de venit, iar mama sa a fost cea care l-a ajutat până acum şi cu costurile legale pentru avocaţi. Mai mult; Andrew nu e deloc apropiat de Prinţul Charles sau de Prinţul William, care chiar au decis ca acesta să rămână fără toate titlurile regale. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net