Prinţul Andrew a scăpat de procesul de viol. Suma pe care i-o va da victimei, plătită de Regina Elisabeta

Prin┼úul Andrew a reu┼čit s─â scape de procesul ├«n care era acuzat de viol. El a ajuns la o ├«n┼úelegere cu victima Virginia Giuffre. Palatul Buckingham nu a dat nicio declara┼úie pe marginea subiectului, ├«ns─â exper┼úii cred c─â familia regal─â are motive de temere, pentru c─â Andrew ┼či Giuffre nu au semnat niciun clauz─â de confiden┼úialitate.

printul andrew jpg
Prinţul Andrew a ajuns la o înţelegere cu victima sa foto: AFP

Prin┼úul Andrew va pl─âti o sum─â de bani Virginiei Giuffre, dup─â ce au ajuns la un acord. C├ót va scoate fiul Reginei Elisabeta din buzunare nu se ┼čtie, dar se vehiculeaz─â c─â va trebui s─â ├«i dea chiar 14 milioane de euro femeii. Procesul ar fi trebuit s─â ├«nceap─â ├«n scurt timp, iar Andrew urma s─â fie audiat pentru dou─â zile la r├ónd, fiind acuzat c─â a violat-o ┼či abuzat-o pe Giuffre, pe c├ónd aceasta avea 17 ani.  

Virginia Giuffre ar putea face detaliile abuzurilor publice

├Än┼úelegerea las─â ├«ns─â multe semne de ├«ntrebare, sus┼úine thesun.co.uk. Mai mult, Giuffre nu a semnat o clauz─â de confiden┼úialitate, a┼ča c─â ea ar putea oric├ónd s─â fac─â publice detalii care ar putea s─â distrug─â familia regal─â.

ÔÇťSuma pe care o va primi clienta mea e confiden┼úial─â, dar nu exist─â clauz─â. Dac─â oamenii din Marea Britanie vor s─â ┼čtie de unde vin banii pe care ├«i va da Andrew, pot s─â ├«l ├«ntrebe pe elÔÇŁ, a declarat avocatul lui Giuffre, David Boies.

Conform expertei regale Angela Levin, Casa Regal─â ar putea fi umilit─â de dezv─âlurile Virginiei Giuffre: ÔÇťEa poate s─â scrie o carte despre poveste sau s─â spun─â orice. Totul ar putea dura la nesf├ór┼čitÔÇŁ.

Ce spune ├«n┼úelegerea la care au ajuns Andrew ┼či Giuffre

Detaliile ├«n┼úelegerii la care au ajuns Andrew ┼či victima sa arat─â c─â prin┼úul s-a angajat s─â fac─â o dona┼úie substantial pentru organiza┼úie de caritate a lui Giuffre, pentru victimele abuzurilor. Andrew a promis s─â arate c─â regret─â asocierea cu Epstein "prin sprijinul acordat luptei ├«mpotriva traficului de fiin┼úe umane ┼či a victimelor saleÔÇŁ.

Este prima oar─â c├ónd Andrew arat─â remu┼čcari pentru rela┼úia sa cu Jeffrey Epstein ┼či Ghislaine Maxwell, cunoscu┼úi pentru c─â au traficat minore. ├Än trecut, el a sus┼úinut c─â nu era apropiat de cei doi.

Virginia Giuffre l-a acuzat pe Andrew în 2011 de viol

Virginia Giuffre l-a dat ├«n judecat─â pe Andrew, pentru prima oar─â, ├«n august 2021. Acuza┼úiile au fost lansate ini┼úial ├«n 2011. Ea a povestit c─â a fost obligat─â s─â se culce cu Andrew ├«n casa lui Ghislaine Maxwell din Londra, prima oar─â, iar apoi a mai fost for┼úat─â de cel pu┼úin alte dou─â ori. La acel moment, ├«n 2001, Giuffre avea 17 ani, iar Andrew 41.

├Äntr-un interviu ├«n 2019, Andrew a negat acuza┼úiile ┼či a spus c─â nu o ┼úine minte pe Virginia Giuffre. 

Regina Elisabeta îl va ajuta pe Andrew să plătească suma

regina elisabeta printul andrew png
Andrew, al─âturi de mama sa, Regina Elisabeta foto: AFP

Palatul Buckingham nu a dat nicio declara┼úie despre ├«n┼úelegerea la care a ajuns Prin┼úul Andrew cu Virginia Giuffre. ├Äns─â surse din preajma Casei regale sus┼úin c─â Andrew va fi ajutat de Regina Elisabeta a II-a s─â pl─âteasc─â suma de bani pe care trebuie s─â i-o dea Virginiei Giuffre. 

Asta pentru c─â Andrew nu are nicio surs─â de venit, iar mama sa a fost cea care l-a ajutat p├ón─â acum ┼či cu costurile legale pentru avoca┼úi. Mai mult; Andrew nu e deloc apropiat de Prin┼úul Charles sau de Prin┼úul William, care chiar au decis ca acesta s─â r─âm├ón─â f─âr─â toate titlurile regale. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg